Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst je bezveze a muzika je garant ukradena negdje u Grckoj ili Turskoj.
I koliko god bila balada opet vuce na klasicnu turbo-folk pjesmu.
Kaze tekst "Ne prilazi, ovo je moja Sparta. Past ćeš na pod kao loša karta." Ko da je dijete iz četvrtog osnovne pisalo, samo eto da se rimuje.
Dnevna doza Dzejle Ramovic
snimi po rr nii ć vini se u zvijezdee
Sve je tako u životu uopšte.
Sve je tako u životu uopšte.
ja ne znam ko njoj piše tekstove Al ovo je katastrofa. ima lijep glas ali ovakva muzika joj nikako ne stoji i iako je lijepa, izgleda jako bezlično. osobno mislim da bi trebala naučiti svirati gitaru ili neki drugi instrument i uz to pjevat. i da promijeni tekstopisca hitno.
Igra Dzejla na izgled realno, pjesme slabe, glas dobar ali nista specijalno, ali je lijepa i to koristi
Povalio bi je, pjesma bez veze!
Tukne joj đamin.
Kako joj je nana, pitam za jarranaa, ljubi je Facko
lesbian
Bolje da otvori only fans nego da se neuspjesno bavi muzikom
bez veze vidi se i po pregledima pa mora da placa reklamu...curo prestani igrati na izgled i okreni se studiranju i nauci i onda ponudi kvalitet
Mirza nes je..t..
Jesi li ti to Marija?
nočaske ga Amel Tuka ha ja
qu emocin! Hahahahahahaha
fuja iz bg