Uz paklene temperature
22

Nevjerovatna atmosfera druge noći Music Festa Zlatna Nit: Energični nastupi poznatih izvođača

N. O.
Drugo izdanje Music Festa Zlatna Nit koji se ove godine održava od 20. do 22.6.2024. godine u Bosanskoj Krupi (BiH) do sada su pratile paklene temperature i žustra energija svjetskih bendova i izvođača.

Festivalsku noć su otpočeli energični Brkovi koji su sa svojim specifičnim žanrom "punk folk wellness" osvježili publiku i prizvali originalnu rock 'n roll atmosferu za nastavak noći.

Slovenski i svjetski poznati bend Siddharta svojim nastupom je nastavio program druge festivalske noći kada su potvrdili svoj originalan i inovativni pristup staroj školi rock 'n roll-a. Tokom zadivljujuće muzičke izvedbe, publika je mogla uživati i u autorskim svjetlosnim i video efektima Siddharta tehničkih majstora. A kao šlag na tortu… jedinstveni Damir Urban i bend 4 kojima je pošlo za rukom svojim emotivnim nastupom i interakcijom stvoriti iskrenu i intimnu povezanost s publikom i gostima festivala. Upravo takvom magičnom atmosferom završena je i druga festivalska noć. Mnoštvo sadržaja o dešavanjima druge festivalske noći možete pratiti na oficijalnim stranicama Instagram i Facebook profila Music Festa Zlatna Nit kako biste osjetili "najsvježiji festival" godine.

Na društvenim mrežama Music Festa možete pogledati i ekskluzivne intervjue sa svim izvođačima festivala.

Treća noć festivala osigurava jednako velike zvijezde: Konvoj, Jelusick i Guano Apes, među kojima su i pobjednici demo takmičenja prvog izdanja Music Festa, Starbridge!