Bosanska Krupa
0

Zlatna nit, najiščekvaniji rock festival u BiH, otvara svoja vrata

I. S.
Music Fest Zlatna Nit u svom drugom izdanju okuplja nevjerovatne muzičke rock legende iz regije i svijeta.

Od fenomenalnih Guano Apesa, Nazaretha i Damira Urbana, preko Brkova, Marčela, Jelusicka do Konvoja, Dolie i Starbridga, kao i posebnog gosta koji je došao čak iz Amerike, Dadde Oreškovića, festival ima puno toga za ponuditi svim dobnim skupinama.

Lokacija je unikatna, resort Zlatna Nit u podnožju Bosanske Krupe (BiH), od četvrtka, 20. do subote, 23. juna 2024. godine.

Nezamjenjiva energija

Iako tek drugi u nizu, festival je pokupio simpatije cijele regije sa fenomenalnim line-upom, opuštenom energijom i fantastičnom lokacijom - u šumi, okruženi samo drvećem, sa nevjerovatnim ozvučenjem i partijanjem do ranih jutarnjih sati.

Sve za očekivati

"Dovodimo najbolje ljude i bendove iz regije i svijeta, na šta smo veoma ponosni. Kada smo razmišljali o line-upu i išli gledati izvođače, vodili smo se dobrotom i energijom. Ovo dvoje nam je veoma važno, dobri ljudi već sami odišu dobrom energijom, a tu dobrotu dokazano prebacuju i u svoju muziku, što se dalje veoma lako može osjetiti i među publikom. Kad me pitaju šta, uvijek kažem da ove godine možete očekivati sve - odličnu energiju, fenomenalne izvođače, lokaciju, ton, hranu... Vaše je samo da ponesete osmijeh na licu i otvorite dušu festivalu", rekla nam je Ajla Šabanac, PR Music Festa Zlatna Nit.

Ako još niste, ulaznice možete kupiti putem zvanične stranice ili prilikom dolaska u kamp. Sve informacije pronađite na Facebooku i Instagramu.