Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirvad je toliko dobro odglumio Rileta da sam se cak i ja bojala kad progovori.
Od svih pjevaca koje sam sluso uzivo, Hari je nesto spektakularno.
Rile beton bosanski DANI TREJO
Neka ljepša vremena, kada je sve bilo puno jednostavnije bez smartfona, društvenih mreža, fleksanja autima, odjećom...bilo je najvažnije dobro se zabaviti.
2003 su smartfonovi itekako postojali.
Rile je inače lik zasnovan na posljednjem mangupu Sarajeva Ismeta Ćele Bajramovića, koju je Mirvad Kurić maestralno odradio!
To mangup dodje kao tepanje? Bajramovic je klasicni ratni zločinac i kriminalac. to sto djelis nacionalnost sa njim ne bi trebalo da ti izaziva bilo kakve simpatije
Ako slavili "svoje" zlocince, onda apsolutno ne smijemo reci ni jednu rijec srbima i hrvatima koji rade isto. Mozete staviti 1000minusa, to ne mjenja ništa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)