Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...serija svih serija...
Dobra serija, za taj period snimiti nesto takvo.
Jedan od možda 11-12 filmskih velikana iz perioda SFRJ koji su i dalje živi. Ostali su nas nažalost napustili. Njih sigurno oko 50 glumačkih legendi SFRJ nas je napustilo. Brajović, Mira Banjac, Petar Božović, Miki Manojlović, Bogdan Diklić, Rade Šerbedžija, Seka Sablić i samo još nekoliko imena iz doba SFRJ je tu. Ostalo je neka nova garda, koja uglavnom ne može da se poredi. Realno.
moze se svasta pisati, komentara ovakvih i onakvih. cinjenica je da je bivsa drzava imala glumcine svjetskog nivoa.
Ništa bez dobrog wah waha.
Melodija neprevazidjena, Otpisani i Nepokoreni grad bajke za malu djecu. U oba grada za 4 godine rata poginula 2 njemacka vojnika od strujnog udara
vise se neprave ovakve hit serije a i danasnji glumci su mlaki sa glumom
Mrljavo i bezlično je odradio ulogu Vuka Brankovića i tako srušio čitavu koncepciju filma boj na Kosovu. Emir H. bi mnogo odvratni je i negativni je to odglumio.
Genijalno!
Sve, sve, ali muzika i neprevaziđeni bas, svaka čast.
Da su partizani ostali ne bi nas bilo sramota kad nakva EU Ursula dodje na janjetinu u BiH.
dobra jugoslovenska serija
Žalosno je što je istorijska činjenica da je u Beogradu tokom okupacije ubijen 1 (jedan) okupatorski vojnik, jer su u suštini dočekani raširenih ruku.
Nije ubijen već je nastradao u saobraćajnoj nesreći!