Iznenadio je
16

Glumac Dylan Sprouse na neobičan način podržao suprugu na reviji Victoria's Secreta, ponio i rekvizite

D. V.
Dylan Sporuse (Foto: EPA-EFE)
Dylan Sporuse (Foto: EPA-EFE)
Glumac Dilyan Sprouse odlučio se na neobičan način podržati svoju suprugu, manekenku Barbaru Palvin na Victoria's Secret Fashion Showu.

On se pojavio na crvenom tepihu sa dva izrezana lika njihovih ljubimaca, francuskog buldoga i sive mačke. Kada se njegova supruga Barbara Palvin pojavila na sceni on je ustao i uzviknuo: "Volim te, ljubavi". Barbara mu je poslije uz osmijeh mahnula.

@entertainmenttonight

Dylan Sprouse is just here to be supportive for Barbara Palvin at the Victoria's Secret Fashion Show 🥹 #dylansprouse #barbarapalvin #victoriassecretfashionshow #vsfs

♬ original sound - Entertainment Tonight - Entertainment Tonight
Ona je nosila elegantnu srebrenu haljinu sa setom anđeoskih krila, a ovo joj je treći po redu nastup na Victoria's Secret Fashion Showu. Na sinoćnjoj reviji osim Barbare pojavile su se i Irina Shayk, Bella Hadid, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Carla Bruni i Tyra Banks.
@thecut

The way he screams “love you baby!” Okay so maybe love is real!!! #vsfashionshow #victoriasecret #love

♬ original sound - the cut
Dylan i Barbara su se vjenčali prošle godine u Mađarskoj nakon šest godina veze. Svoje zaruke ozvaničili su u septembru 2022. godine.

Dylan je televizijsku karijeru počeo sa bratom Coleom još dok su bili djeca. Oni su se proslavili ulogama nestašnih dječaka Zacka i Codyja u seriji "The Suite Life od Zack&Cody" koja se emitovala od 2005. do 2008. godine.