Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas sve svima smeta, ne vidim problem u ovome
Pa to su i oni poručili da ne bi trebao biti problem, a u nekim državama se zabranjuje.
Rdjavom qrcu i dlaka smeta...
Nema ovo veze sa hidžabom, nego sa sličnim kostimima koje likovi nose u filmu/knjizi. Danas svi jedva čekaju da budu uvrijeđeni pa da kmeče na sve strane.
Na glupom twitteru bi sad napdali i Majku Terezu zbog nošenja hidžaba.
Ispod providne marame, grudi u prvom planu. Sexi, elegantno....problem samo u glavama "religioznih"
Moda je jedna stvar, osobni izbor i uvjerenje je druga stvar, a prisila je opet treca i nije ok. Dok god postoji slobodni izbor u nečemu i drugom ne cinimo nikakvu stetu s nasim izborom, nek nosi ko sta hoce... Bijesne maloumnici koji imaju potrebu da nameću svoja shvatanja drugima jer su u dubini nesigurni u svoj izbor.
haljina neprakticna ali ako se ona u tome dobro osjeca zasto ne, bolje nego ona od Lopes koja je otvorena do pupka uzas
Čovječanstvo je bolesno, ženase lijepo obukla, odmah neko napada?
Ovdje je najbolje provjeriti posjedovanje autorskih prava na outfit u kojem se glumica pojavila. Ukoliko se pokaže da protivnici njenog outfita imaju autorska prava, onda glumica treba da odgovara i plati kaznu za kršenje autorskih prava. Međutim, ako autorsko pravo nije registrovano, e onda...
Problem je sto se hidzab mora nositi! Ona to nosi jer to hoce, u tome je razlika.
nije ovo ni blizu burke, klix procitaj prvo tekst nakon sto prevedes na google translate. a glupost je da ikome smeta sto nosi odjeću iz druge kulture, posebno jer ovo samo podsjeća. u glavnom gluposti na sve strane. sekirate me
Morel eto iko prisutan da mi dadne dijagnozu na ovaj članak?
Pa ovo moze biti samo reklama hidzaba i razbijanje predrasuda tako da moze biti samo koristi od ovog..
Meni izgleda super..
glupača
Ljudi su skroz pogresno protumacili navedeno. Muslimani se žale jer je njima zabranjeno da se nosi hidzab, a kad neko drugi to radi onda je moda i nije zabranjeno.
Zabranjuje se nošenje samo na nekim službenim mjestima. Problem je što u nekim zemljama ženama nije dozvoljeno da izađu bez toga.
Odjeca nema nikakve veze sa vjerom, nego vise sa tradicijom. Tako da bi i muslimani te 'propise oblacenja' trebali uzimati malo vise easy, inace nam se vjera vise bazira na vanjstini. Btw, i ja sam musliman i da, procitao sam Kur'an.
Djevojka izgleda fenomenalno. Haljina je bajkovita. E bas me uvrijedila kao muslimana...evo kontam da promjenim vjeru.
Ni u šali to ne govori sram te i stid bilo. Vjera nije tema za šalu koje god vjere neko bio.
Što bi to muslimanima smetalo baš naprotiv drago nam je ali ti klixu smeta izgleda.