Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Symphony radnici se vracaju s posla
Ma vozdra, cekao sam ih satima danas, prvo nigdje informacija koji dan i u koliko sati idu na Sip. Onda izadje da ce u 18h doci na Sip. Nigdje ih na nebu. I sad izadje da je cijeli dogadjaj gotov. Razocarenje.
Nekada sam se bavio paraglajdingom. Znali smo sjediti citav dan da bi na kraju bacili jedan let od desetak minuta. Cekaju se povoljni uslovi za polijetanje,smjer vjetra i termika. Ako je ledni vjetar na startu nema polijetanja.
Paraglider je ultra laka letjelica bez motora. Leti zahvaljujuci obliku krila i vazdusnim strujnjima. To gdje ce poletjeti i sletjeti i kada ovisi upravo o tim prirodnim pojavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svega i svačega se nama spuštalo i padalo sa Trebevića.....
Pade mi na pamet, Ryde of Valkyries iz Apocalypse Now..
Vanzemaljci iznad Sarajeva II
Do jaja
Ljudi su očarani i egzaltirani podsjećaju na anđele što se spuštaju među ljude.
Sad ce Kabiri sa saopstenjem kako Hamas provocira cioniste i kako im je Sarajevo nova baza
Bravo momci. Ovo je promocija prava.
Ja danas prosao biciklom i svi su bili ocarani.
hamas leti
Sve Federacije i Unije - kao sto su Federacija BiH, ruska federacija, EU federacija ili unija, USA, UK i Bundes Republika Njemacka, su vjecne, dok unitaristicke republike kao RS i Srbija to nisu. Vjecna neka je nasa Federacija BiH i dejtonski mirovni sporazum!!!
Samo ti ime kaze da je vjecna bundesfederacija. pajell
Divne slike, nesto ce i na zaslon računara.
Gledaj smoga i onda kaze cisto ljeti
Istina ziva....bijela odjeca pozuti dok prodjes carsijom.
Pale seljaci travu i granje od aprila donovembra, a onda loze gume da se ugriju ostatak godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupite balone i naplaćujte vožnju. Bilo bi odlična atrakcija.