Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo, za pat godina i na zemlji ce bit otkrice kad nadju vodu
U mene ima voda u avliji
Blablablabla, jel moguce da jos ima ovaca koji im vjeruju.
Cuj na 10 kilometara. To je za nas isto kao da je i nema. Ne možemo ni na Zemlji toliko duboko kopat. Odnosno jedva idemo do 10 KM a kako ćemo tamo?
Joj glupih komentara. Ovo je bitno jer ako ima tekuce vode, velika je sansa da ima i neki oblik zivota...
gebocid je u Palestini
Vi nam se fkt igrate s glavom...xD
Koji su ljudi apsurd, unistise svu vodu na planeti na kojoj zive, pa idu po Marsu ganjaju vode.
voda se ne može uništiti
Odakle ti ideja da je voda uništena?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta nam to može pomoći??? Trebamo čuvati ovo što imamo i da nam donesu tu vodu litara će koštati milion dolara.
Malo dalje na Marsu jos prema istoku imaju dvije rijeke i zovu se Lazete i Izmisljate, one su nastale prilikom donacija onih koji vjeruju u bajke
Jel Prolom ili Donat Mg?
10 20km je mogu busiti na zemlji a ne na Marsu
Ako je negdje 10km mozda nadju i na 1km. Volim vijesti o naucnim dostignucima. Kada bi vojni budzeti bili zamijenjeni istrazivackim, vec bi mars bio ko zemlja. Sve je to Allah za nas stvorio
Najdublja rupačica ikad iskopana na planeti Zemlji, sa svom najnaprednijom i mogućom tehnikom, praskom i pameti danas, duboka je 12262 metra, a široka svega 23 centimetra. Sretno.
I prva od 6 takvih bušotina do danas iskopanih je izvukla 24 Milijarde dolara nafte i još barem duplo u plinu pa se ne bih složio da se ne isplati kopati.
Nemojte kopati i ne donosite uzorak na Zemlju jer je to recept za horor.