Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bocvano n a * e b a l a s i
Jedan dijamant za mog Bakira
ne ovaj je za difovca
posto ojudima karati.ne znace mnogo, dijamant je tezak to je 498.4grama. nema na cemu
pronasao ga trogodišnjak radnik kompanije
Ponižavate Bocvanu, a na isti način rade Kinezi u Boru ili u budućnosti Rio Tinto.Političari i politika nas je dovela do nivoa afričkih plemena.Otvaraju se nove fabrike u 80% slučajeva ne treba ti nikakava škola samo prakse par dana. Nijemci otvore firme i zaposle inžinjere odavde , a 90% dokumentacije iz Njemačke.Ovaj sistem zatupljuje nas narod.Znam da ću imati negativne komentare ali znam da je ave ovo istina!
Prijatelju Bocvana je među najrazvijenim zemljama Afrike upravo zbog ove posljednje rečenice gdje ne dozvoljavaju izvlačenje novca iz države bez da nešto ostane i u njoj. Tako su se obogatili i Arapi na nafti.
ovo za 24% su od SDA mafije prepisali
sad ce zapadne zemlje traziti da se demokratske vrijednosti postuju u Botswani i sva ljudksa prava
Pljačka.