Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio tata Rajko malom Lazaru plejstejsn, pola Nevesinja se došlo diviti a tata Rajko radi u Federaciji u Bingu ko portir.
A maloj Nikolini kćerkici je obećao ako prođe odličnim u srednjoj sad u maju uzet će joj golf 3 benzin gti bijeli sa veliiikim krstom na špigli.
Bingo više uradio za cjelovitost BiH nego SDA od rata haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto vrijeme leti...prvu konzolu sam nabavio 1976 i zvala se pong a proizvodjac americki atari...a vidi sad ove zvijeri...svaka cast za sony...
Sve se nema a 76e se konzole kupovale 🙃
Atari je francuski
Y2K estetika
Ja prodao PS4, kupio Nintendo Switch jer što sam htio igrati na PS4, završio sam. PS5 ništa bukvalno nema osim Resident Evil Village koji mi je bezveze kao i RE7 jer ne volim igrati u prvom licu. Igrice su super iskreno ali prvo lice kvari sve... Ako neko ima Nintendo Switch, izlazi Monster Hunter Rise u martu sada pa ko voli igricu možda se i vidimo u toku godine!
Monster je super, al sreca ima emu(sad su full funkcionalni, tj. fps je brutalan) pa se uziva i u NS naslovima.
Probao ga. Ne vrijedi tih para. Treba jos malo sacekati.
Moj mali nije spavo 6 dana kad sam mu kupio
Nazalost, dalje od 2 nisam ni probao...
Ima li kakva BookStation a ne samo ova sranja!? Ok, razvija to neke sposobnosti u mozgu, ali generalno, jako zaglupljuje sve igrače.
Igrice ne zagljupljuju, naprotiv. Osim ako ne postaneš zavisnik
Jeftiniji od Fadilovih respiratora.-:)
Ovo spejc dizajn, fadil spejc šatl za ovo, uz to još klix piša po nami.
Stari se, kada se sjetim Playstation 1 kada je izašao pa sa društvom PES, obavezno Roberto Carlos morao izvoditi slobodne udarce, pa chipuj konzolu da bi igrao piratske igre pa na pijaci igrica 5km, na kraju imao 120 igara. Onda najava za PlayStation 2, pa kupuj časopise, prati emisije za svaku informaciju, ovisan bio. Danas da mi ko džaba da PlayStation 5, za 1 sat ili bi je nekom prodao ili nekome poklonio. Sad su druga interesovanja.
PES sa drustvom a singleplayer Tomb Raider, Reaident Evil.... Nekako mi se čini da se više uživalo u tim igricima sa slabijom grafikom, nego danas sa realističnom. -Ili starim :)
Retardacija
Konzola je beton. Gura sve savrseno a ne cuje se, to joj je najveci plus. PS4 sam redovno cistio i opet je zvucala kao avion. Steta je samo sto nema igara trenutno, launch je tanak skroz. Ja uzeo Demon's Souls radi nostalgije, ovo ostalo je sve talasika. Ko ima PS4 ne propusta puno.
Zbog nostalgije.
@RadovanIII U pravu si, do mene je. Otelo mi se.
Zaboli me ovo je za retardirane napravljeno..
Baabahababaahhhahahahahahaa
Hej gledaoci, nemojte im dopustiti da vas prevare oko bitcoina, možete sami uložiti s 50 dolara i dobiti do 150 bitcoina te ih sami uložiti ili jednostavno poslati pravu poruku. WhatsApp 👇 +1(714)497-0948
PS5 je zvijer sa nevjerovatnim karakteristikama. Ali je meni lično Switch bolji. Ima dosta igara kao na PS-u (Mortal Kombat 11, Fifa, itd...) a ima i fantastične porodične igre (Mario Kart, Smash Bros, Zelda, Splatoon...).
sto objavljujete ovo taman sam zaboravio da nemam para da kupim plejku
Masinaaa