Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i jest onaj Vinicius precjenjen, trci bez ikakvog plana.
@brzipuz Hej on je kao muha bez glave...trci trciiii trciiiii sve predribla i kada ttreba zavrsni pas ili udarac umal nogu ne slomi. I to nije jedno nego 200/200 puta. Nema nikad da valja makar jedna lopta. To jos nikad nisam vidio...
Afera "Karim"
Viniciusa odmah istjerat, bez mogućnosti žalbe. Đubre izdajničko. hahahah
Robinjo 2
Ovo se zove team building :)
Ništa nije slago...
Vrhunski napadač sa mentalitetom jalijaša. Bilo je ovoga uvijek. Nedavno je Mijatović priznao da su on i Šuker imali dogovor da ignorišu Raula.
Ma koga briga za fudbalercice sa osnovnim skolama i milionima na racunima. Nek se svadjaju i laprdaju. Nebitna vijest.
Benzemi nije prvi put da radi protiv saigraca, radi slicne stvari je izbacen i iz reprezentacije, a bio je i na sudu. Dobar igrac ali mrtva karna od covjeka, klasicni prevrtljivi arap.
Real je iskezio velike pare i na Viniciusa i na Rodryga, svim silama se trude da kroz razne medije i medijske kampanje predstave da su obojica ultratalenti, što nije slučaj. Od samog talenta u svijetu fudbala se ne živi, ne možete do 25. godine govorit da je neko talenat, dok on na terenu, najblaže rečeno, ne pokazuje ništa. Vinicius je osrednji igrač napuhan od strane igrača Reala i medija sklonih Realu u silnoj želji da sa
... da sami sebe uvjere da ima nešto od njega, dok on iz utakmice u utakmicu pokazuje da nema hajra.
Care ti si negdje pokupio dobre vlage...
Ne sabotira ga, možda ga pokušava sabotirati. Ima razlike novinari.
Ovo nije on,njegu su vrticu zamjenili kad je bio mali
Pa u pravu je bio Benzema. Hem je zabio go, hem su Viniciusa zamijenili na pola drugog poluvremena...
Hazard se vratio nece on svakako više ni igrati
Ovaj Benzema pravo govno sa ulice, poslije ucjenjivanja sa porno snimkom mislim da je daleko najveća hinja. Zato je i izbačen iz reprezentacije. Nadam se uskoro i iz Reala
Realno ovo mu je 3 sezona u Realu, nije nista pokazao, osim neke brzine, koja mu ne donosi prednost na terenu, sjecam se Neymara kad je dosao u Barcelonu, imao je isto godina kao Vini, lik je ubijao, vec u prvoj sezoni, a kamo li u trecoj. Kad pogledamo u ne tako daleku proslost, kakvi su igraci igrali u Realu, Vini, Rodrygo, Lukas, Asensio, Jovic, ne da ne bi igrali, nego ne bi bili zamjene zamjenama, strasno na sta se real srozao.
s kim ti poredis Asensia svaka cast
@JahaacMaglee poredis neymara i ovog lika hahahhahahah. Idi okupaj se, izbrisi profil. I registruj se ponovo i sam sebe kritikuj.