Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovi krivi već pravila koje donosi Džudo organizacija!
haha... lik obriso š.p.k sa ovim malim.
Mali lav se srčano borio..
Isto ko kada ja uzmem vreću sa pilotom. Fakat mi nije jasno kako su mogla ova dvojica u ring? Trebali su mu dati kalašnjikov prije ulaska u ring.
Portalima u BiH, a naročito onim gdje Bošnjaci preovladavaju, treba zabraniti objavljivanje vijesti sa Olimpijskih igara.
šibe
Ima li mekinja mekinjašu? Pitam ta druga..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne moze u istu recenicu da je hrabar i komican. dogovorite se sa sobom
vratilo mu se ovih 60 kila ko bumerang
E cuj zasto su poslali ovog? Pa zato sto je 3. dzudista na svijetu po rankingu i sto je naisao na ovog. Kim Min-jong 100+ je najbolje rangirani na svijetu, njega je ovaj francuz dobio u finalu.