Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi će i ovo slaviti kao pobjedu
Zar su igrali protiv Amerikanaca?Ja ih nisam vidio.Ovdje su samo Amerikanci igrali,a ovi izvodili loptu ispod svog kosa.
A šta ćeš ti da slaviš?! Divanjenje i vaših 5 olimpijaca, jel'? Uzgred, drago nam je što gledate srpske olimpijce i timove, baš vam hvala!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Uništili su ih pošteno
Nije tačno. Srbija je pobjedila ali mediji lazu zato
Kuhar Hasim i kuharica Hasima koji rade na pripremi hrane u olimpijskom selu su podmetnuli tablete za proljev srpskim kosarkasima kako bi oni lose igrali i tako izgubili utakmicu. Vucic dodaje da je vec trazio zamjenu kuhara i da je ekipa kuhara iz Srbije vec na putu ka Parizu.
Srbija je opet uspjela, svaka cast. Mogli su primiti 1000 koseva, sto znaci da Amerikanci nisu dali 890 koseva, a samo 110 dali. Logicno ovi kosevi koje nisu dali to su onda kosevi za Srbiju, pa je Srbija ustvari pobijedila uz ovih svojih 84 za.
A ovi sto prizivaju Jokica, sa Jokicem na terenu 81-81, bez Jokica 3-29 za Amere, pa vidite sami ko pravi razliku tu, i koliko je Jokic "precijenjen". Pojma nemate
Al sto se jadnici nasladjuju porazom Srbije, presmijesno haha pa u SAD je sut za slobodno bacanje i za trojku dalji nego u ostatku svijeta, a najvise grizu za OI, bas cudno sto Srbija od njih izgubi, ili bilo ko drugi
Dobićemo ih u finalu. Ovakvo nestvarno šutersko izdanje neće i.ati ni na treningu više. Prokakilo ih. Inače, svo vreme u drugom poluvremenu smo bili tu, na 10-13 razlike. Svu razliku je napravio Durent, sa nestvarnim šutem, u padu, preko ruke... Čim im se zatvori reket, sve staje i moraju da žive od šuta. Neće uvek ovako da ih kaki. Napaljeni. Dali su 2x3 u zadnjih 30s, stalo im da nabiju razliku. Neće ovi lako da osvoje, šta god oni mislili.
1.SAD 2.Juzni Sudan 3.Srbija 4.Portoriko PS: Volio bi da Portoriko bude treći :)
Za sve ostale smo Amerika lično, i mi nemamo problem da kažemo da je Amerika bila bolja. JUZNI SUDAN JE ZA VAS AMERIKA I SRBIJA ZAJEDNO HAHAHA
Protiv ovakvog Duranta je tesko igrati. Dream team je ovo ipak u pravom smislu. Suteri vrhunski, atletski dominantni, timski raspolozeni...dajte im zlato i nek odmah idu kuci
Nisam gledao, inace bih navijao za komsije, ali zbog njihovog ponasanja, bahatosti i prepotentnosti najvjerovatnije vise nikada.
karakter ti varljiv
Realno Ameri odigrali s 30% snage, ako i toliko. Lakši trening
Oni jesu porazeni ali nisu izgubili, treba to proslavit
opet nemam protiv koga da navijam
Pobjedice ih Srbija kad Tramp bude predsjednik :)
Mile im peh
Pobjeda komsija sta vam je niste vi dobro to daj bez montaze eee ma igra vrbija
mi se mozemo poklopiti usima i cekati da zavrsi olimpijada i nista ne govoriti