Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kod Džeke na hamburger
Hamburger 50 KM
nema sitna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio pošao na šerijatsko u Sa, nego ga vratilo sa Ivanjice. Nije imao potvrdu o vakcinaciji. Tako i treba. Hodaj sad po Stradunu kad ne znaš!
Nije lako biti bogat i slavan.
Split je grad u Hrvatskoj i piše se velikim slovom! Kako objavite tekst, a ne pregledate sve pravopisne i gramaticke greške?! Ne pišete poruku “jaranu” !
E .to je svijet i ulaganje ....a ne treba nam kruha svagdasnjeg...siromastvo je nebitno....glad..itd...
Nije to nista ..danas Nurkic hoda Tuzlom i vecina nema pojma ko je ,..,
Majko mila ovo je strasno. Citam komentare, haloo, ko ste? Sve neke velicine a 0 rezultati a nadju covjeka crnit koji je svojom igrom i pameti zaradio 1,5 milijardi. To vise govori o Vama samim kako ste primitivni i jadni sami sa sobom. Pa braco, zivite tako. Hvalite vjencanje a mlada je vise jaja od guzove razbila nego o tavu. To je Vama vrh. Jordan jedan jedini, i bas sam uzivao svaku tvoju utakmicu da gledam :)
Okle mu pare za Dubrovnik
NBA i MJ najorganizovanija sportska liga i ponajbolji sportas svih vremena...covjek nakon vise od 20 godina neigranja popularniji u Hrvatskoj ( a i u svijetu) nek bilo koji drugi sportista. Majstore uzivaj u najcistijem moru na planeti, a mogao si malo i do Mostara da pogledas (Red Bull Diving) skokove. U Sarajevo na vjencanje si vec zakasnio.
Eno i Erdogana brane u Sarajvu, od foonovs 😁
Cuo da su najeftinije droljee rvatice
Mimo veličanstvene košarkaške karijere, ovaj budalaš ništa u životu nije suvislo uradio. Knjige nije pročito. Samo kocko, traćio, pravio promašena ulaganja, probo bejzbol, bančio i evo bacio se na gliseranje i nerad. Garant će navrnut i u Džekin stejkhaus, naviko je on na lošu i žilavu govedinu iz Burger Kinga. Velikan. 🤣
Sve u redu turbofolkeru, pusti cecu da se smiris.
E nek si mu reko, hajd sada na rakijicu u lokalnu kafanu pa uradi sta konkretno
A vidi sto su mali oko njega ljudi.... Pa on je visok samo 198
I Rodman je 198 pa je lijepio gorostase od 224 cm lijevom rukom. Najveci je kosarkas i tacka
Da je prosao pored mene ne bih ga poznao...
A baketa bi prepozno pa se sago i felacio mu uradio. Bolan malo se obrazuj, nije bake kralj svijeta
dabi da se jordan proseta vlakovom porodicu moju da obidje ne trebaju mu tjelohranitelji nema zivog roba
Hocel kod Dzeke na burger od 25€ 😂👌💚
Ma Ferhadijom može prošetati sa Beyonce pod ruku, niko ih ne bi pogledo. 🙂