Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak su izgleda Barbarez i Spaha autoriteti ovima mladima
Koji li je već po redu, a još 75-i na rang listi.
Slovenci traže samo one sa Č. Znači trebao bi se prezivati Malič.
koliko imamo talenata.. čudo se nalazimo tu gdje jesmo.. na samom dnu.
Brzo ce i on biti izvikan kad pocnemo gubit.. lp
i treba da bude.. trebalo je već
Lijepo.
1996 godine Kup Pobednika Kupova i škotski Hearts protiv Zvezde, revanš u Škotskoj posle 0:0 u BGu. Zvezda imala mnogo gotivan tim, mladi Perica i Deki Stankovič igrali. Elem, povedu Škoti a nema TV prenosa samo radio i stalno se čini da su bolji i onda korner za Zvezdu i Vinko daje gol za prolaz, dere se onaj radio komentator opšte ludilo. Od tada mi je Vinko Marinović postao jedan od omiljenih igrača i zbog njega ću da navijam za U21 BiH.
Sretno Arjan!
Bravo Maliću! I susjedi i komšije, pa i dosta Evrope "uzeše" nam sportiste. Ni susjedi ni komšije ne bi bili ono što su da im nije BOSANACA.
a znamo napadati kad neko ode da igra za drugu reprezentaciju a mi pokradosmo svima igrace... patriotizam. hocemo li kojeg napraviti?iz nase lige?neko dijete da dobije sansu!
Pa napravi... upisi sina od 5 godina na fudbal i uci ga kako da sutira, dribla.... kad to uradi 1000 ljudi dobit cemo par talentiranih igraca, ovako preko komentiranja tesko da cemo napredovati.
To su sve nasa djeca, od roditelja koji su silom prilika napustili nasu zemlju
Izgleda da je bosnjacima jedino bitno 365 dana da ganjaju ko ce za ciju reprezentaciju igrat. Druge teme i interesovanja u zivotu nemaju, kao da je to jedini smisao zivota ha ha
odlično, samo onda da se ne ljutimo na sučića i slične kad odu igrati za druge države
Zasto kradete slovencima njihove igrace?
CE DA VIDIMO TOG TALENTA
Po faci ne bi nikad rekao da je bošnjo. Vise liči na kakvog španca.