Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kek je genije i disciplina je bila nevjerovatna ali onda uvede covjeka od 100 godina sa trbuhom i kronicnom depresijom i stavi da ga puca penal prvi.
Konto ga tako izliječiti :) A sad, jos gora depra...
Jbt covjek uradi fantastican posao, izbori prolaz u grupi gdje su svi rekli da ispadaju i klix strucnjaci komentarisu kako je pogrijesio.
Poslje bitke su svi generali, da je Ilicic pogodio svi bi ga nosili i njega i Keka po rukama, Slovenija jednostavno nema dovoljno iskustva i kvalitete za takve momente ali im opet treba skinuti kapu za borbenost i zalaganje.
Rade posta ko vegeta
Ovaj bivsi sve......sve zna
Lako je biti general nakon bitke.
Ima li ko da zna? Na wikipediji i još jednom članku se navodi da je Iličićev otac ubijen u Prijedoru, kad je Iličić imao 1 god. Rođen je '88. znači da rat nije ni počeo '89. kad se navodi da mu otac ubijen.Šta je, zapravo, u pitanju?
Depresija Josipa je počela kad je saznao da mu se zena prokurvala dok je on zaradjivao igrajuci u Italiji. Upravo prije korone se to desavalo. Tad je bio u top formi, dao U ligi prvaka 4 komada na gostovanju kod Valencie. Istina je da je kao klinac doselio iz Prijedora u Kranj, ostalo je istorija. U Atalanti ga se jos rado sjecaju. Ove sezone Atalanta je gostovala kod Sturma u Grazu, usput su navijači mahsuz stali u Mariboru da ga pozdrave.
Da je Šeško zabio, sve bi bilo drugacije.
Cas je na bre cas nije hahha
Šteta z Slovence
Vi ste sa psihički ispravnim igračima ispali barem se vode ispravni hahahaha
Izgleda da su svi imali nesto sa psihom, jer ni jedan nije pogodio penal
Ovaj ko general poslije bitke samo pametuje
Kakav neinteligentan i neljudski komentar. Znači, čovjek nema pravo ozdraviti. Ako je nogometaš bolovao od depresije, treba čitav život to da ga prati. Ako se neko izliječi od raka, nema pravo dalje živjeti, baviti se sportom. Imao rak i izliječio ga. Imao depresiju i izliječio je.
Pri tome, psihičke bolesti su često lažne, jer daju dijagnozu na osnovu onoga što im pacijent ispriča. A pacijent može da laže da bi, recimo, otvorio bolovanje na poslu. Pacijent može biti i nadrogiran, a da to ne zna. Ako je nogometaš spreman da igra, to znači da je zdrav. Sport je najbolji lijek. Uostalom, zna se koji je psihijatar držao Sarajevo pod terapijom četiri godine.
Sve isto mislim , bravo Rade .
Dobro su šutali prva dva penala Slovenci, ali je izgledalo da je slab šut jer je portugalski golman jako dobro odbranio. Iličić je odličan i discipliniran sportista, koji je bio dovoljno realan prema sebi, a dgovoran prema drugima, da uzme pauzu kada mu se privatno desio brodolom; zatim se čovjek oporavio i vratio u formu i trening.
I prozivati takvu osobu na način na koji to radi ovaj analitičar, je u najmanju ruku bezobrazno.
Kakve analize, cijelu utakmicu su se branili, Portugal je bio za tri klase bolji i to je kraj priče.
Ma Slovenija je izvukla maksimum. Cak i za izvodjaca penala Ilicic je odlican. Jednostavno taj dan penali nisu bili njihovi i zavrsena prica. I golman je pokazao vrhunsku sposobnost, dok napadaci Portugala ne rade nista bolje od pucanja penala, tako da, to je to. Nema krivca. Prosto super, najbolje sto je moglo.