Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako lahko suspendiraše Rusiju očito da moć novca jebiznad bilo kog ovozemaljskog zakona
mogao bi se kladiti u zivot da nece biti suspendirana, jer iza njh stoji USA i novac. a novac je jaci od bilo kojeg međunarodnog prava.
Da vidimo sad Fifu koliko je postena.
Ono kad žrtva iz jednog rata postane zločinac u drugom ratu. već viđeno i na ovim prostorima
prilika čini i lopova i poštenog, i humanistu i monstruma. Ono što mi se sviđa u hrišćanstvu je jedan od 7 msrtnih grijeha - oholost (i u Islamu ima posebno mjesto ta osobina). A nijedan pojedinac a kamoli narod ili nacija nisu operisani od toga, osjećaja da je bolji od onog tamo, i da ima molim te lijepo Božiji certifikat i dozvolu da trijebi neistomišljenike... Nisam religiozan, ali su mi zamalo dokučivi načini na koje nas zlo opsjeda