Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li nam Klix obecati da je ovo posljednja vijest o ovom covjeku? Zaista nema potrebe da citamo o njemu i njegovim razlozima. Ako se igra za domovinu srcem, nema toga sto se moze o tebi da napisati da te natjera da napustis. Sta su ljudi u proslosti pisali i govorili o Dzeki, pa on igra i sad.
igra zato sto je to Njegova Privatna Reprezentacina njegova i Vicina !
Dzeko je institucija. Ustati pa reci njegovo ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Šta reči za Barbareza, čovjeka koji je odbio jednu od tri najače reprezentacije svijeta Njemačke, nekoga ko je odbio i Hrvatske i Srbije, ni danas muvto ne mogu oprostiti,samo da bi igrao za svoju Bosnu i Hercegovinu iako do tada nismo ništa značili u fudbalskom svijetu. E zbog toga bih tom čovjeku, patrioti, fudbalskom zanesenjaku i doktoru fudbala doživotno povjerio da vodi ovu reprezentaciju, bez obzira na rezultate..
A šta reći o njegovom neiskustvu? NIKOGA nije vodio, nijedan klub. Prvi posao, u svetinji reprezentaciji!?!?... E pa ne postizu se rezultati patriotizmom nego taktikom.. Mogu onda i ja voditi repku, volim domovinu.
@StašoU čovjek ima više idkustva nego 99% hrvatskih stručnjaka. Dva puta najbolji strijelac Bundes lige, Legenda Borusije Dortmunda,Bayera Leverkusena,Hamburga, Hanze. Jel vama jasno da nas je 100 godina unazadio vaš iskusni Prosinečki...
Imamo li problem, imamo? Zašto se problemi riješavaju telefonskim pozivima, valjda se sjedne i popriča sa dotičnim. Ko je zvao, Spahić!? Jesmo li u repki imali nedisciplinarnijeg? Nismo. Pa kako on da riješi problem , nemože ga rješiti samim sobom a kako će ovaj? Vidi se i po očevoj reakciji da su malog previše pritisli. Možda se nezna nositi stim a i nema koliko vidim podršku ni od koga. Anele ohladi razmisli i ako hoćeš bujrum a ako ne sretno
Ko zna sta je istina sa vremenom ce se saznati
Što bi nošnje rekli:Svejedno ste ga ukrali.
Oprosti nam Ahmedhodža i vrati nam seee!!
U clanku stoji da se Anel obrusio na oca. Znate li sta to znaci? Da i otac u svom jadu pise po FB da ga supruga i punica izoluju od svojih roditelja. Anel, sada vise misli nekom drugom glavom, ali ako su te dvije pokusale izlovati od svojih roditelja, ali zapamti da ce i tebi tvoje djete vratiti istom mjerom. Nazalost, Anelov slucaj nema nista sa reprezentacijom. Decko je u nezavidnoj porodicnoj situaciji, gdje i on pati, a i njegovi roditelji koji su ulozili sve u njega.
Pa sta ako je izasao iz reprezentacije, nista mi to nije cudno. Anel je rodjen u Svedskoj. Hajd razumio bi da je rodjen u BiH pa neko razocarenje, Ali lik rodjen u sasvim drugoj zemlji. Eto pogledajte/napravite analizu koliko BiH reprezentacije (igraca) je rodjeno izvan BiH.
Za Bosnu se igra srcem. Tako ko to u srcu ne osjeća neka i ne igra. Idemo dalje. Doći će nam ko novi Anel Sanel Pero.
Opet vi kvazi novinarcici pljujete po momku. Kako vas nije stid vaseg kvazi novinarstva? Pravite spinove, krojite tekstove spijunirajuci Facebook profile, iznosite neke vase jadne zakljucke. Stid i sram da vas bude. Vi ste tu pricu napuhali vasim stupidnim novinarstvom i momka cestitog otjerali iz reprezentacije
Obro bostan.
Kodro je vidio sta je bilo po srijedi.
Razapeli covjeka nece da igra i to je to nebitni su razlozi
Ko je? Licemjer, eto ko je.!
kratko rečeno p i č k u r i n a
Jel to Džeko platio da se Anel krene blatiti Podrška za Anela pusti paćenike
dobro Anele ne zesti se bit ce bolje
Htedoh da zaurlam, strcao sam dole nisam mog'o da izdrzim duze socijalni slucaj pred vratima WC-a rekao je dva dinara, druze, dva dinara, druze Mala nuzda jedan, a velika dva pogledom ga sasekoh ko macem izvinite, molim, pitao sam ja kol'ko kosta kad unutra placem, kad unutra placem