Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GROBARI BH FUDBALA
Bosnjaci u savezu sute...zadovoljni clanarina fudbalom i dnevnicama...razvijaju igrace drugih drzava u klubovima koji ce ako uspiju igrati za druge repke...
Cim nesto valja stranacki poltroni ti uniste zelju za ostankom. Drzi se Peljto Lige prvaka cuvaj zivce
Kakva li se pljacka ove godine sprema? Previse gresaka je bilo u posljednjem kolu. Jedan od primjera je sudjenje Njegomirevica utakmica Zeljo - Zrinjski, cist penal nije sviran, gdje se mogao tok utakmice promijeniti, najstrozije kazniti I njegove pomocnike. Treba I njima protest organizovati, tek je pocela liga dok nisu I ovu sezonu upropastili. Zamolio bih Klix da pokusa detaljno analizirati greske NS BiH I sudija I javno imenom isprozivati!!!
Ljudi nase su sudije dobre sta se desava u spaniji i engleskoj hahaha
Moj Peljto, idi u Njemacku sudi bundesligu bjezi iz ove kaljuže
Moj Peljto, idi u Njemacku sudi bundesligu bjezi iz ove kaljuže
SNSD i HDZ vode NS
Naa nema SDA uhljeba
ma ne bi imao ko suditi da se nastavilo normalno
Nadam se da ce Klix svaki dan objavljivati tekstove o sudjenju u PL. I to detaljno, utakmicu po utakmicu.
Zaslužili smo. Neka nam Čolpe i sličnih u savezu.
Ali ne smije niko da progovori o tome, bravo klix
Nema gorih lijaba od ovih što sjede i Savezu...Peljti 6 utakmica a propuste protiv Želje (čist penal) i Sarajeva (crveni za start na Andjušiću) niko i ne spominje...nekom stvarno treba j....mamu...
Vico najveća prevara bh fudbala
sto znaci sutra ide nesta protiv fk sarajeva da se zaustavi pohod na titulu a omoguci borcu
fujjj,,,
Dodik,Čović, Tegeltija, GrosseAmir, Gigović, Bjelica, Njegomirović, Bandić, Jukić, Jelić, Sivac, Topalović.... IO FSBIH, Sudijska i Takmičarska..
Konačno neki članak od vas vezano za suđenje. Sve dok vi mediji šutite ovi kriminalci će masakrirati fudbal u BiH kao i godinama prije. Molim nastavite da pišete objektivno o suđenju i FS BiH.