Čeka se da "proradi"
0

Možete li prepoznati veliku zvijezdu Eura? Od njega nacija očekuje da donese trofej

D. P.
Jude Bellingham (desno) u društvu brata Jobea (Foto: Instagram)
Jude Bellingham (desno) u društvu brata Jobea (Foto: Instagram)
Dok su neke reprezentacije već pokazale maksimalnu snagu, a neke se oprostile od Evropskog prvenstva, za neke još uvijek "nije počelo", odnosno nisu pokazali ni djelić onoga što se očekuje. Tu spada Engleska sa svim svojim zvijezdama.

Englezi su u Njemačku stigli kao prvi favoriti Evropskog prvenstva, ali su u grupi uspjeli upisati samo jednu pobjedu i to onu "mršavu" protiv Srbije rezultatom 1:0. Ipak, uspjeli su proći grupu s prve pozicije i žrijeb im se otvorio tako da se ono najbolje tek očekuje.

Dužne su nam ostale sve engleske zvijezde, a u prvom redu Jude Bellingham, Harry Kane, Phil Foden i Bukayo Saka. Jedan od pomenutih nalazi se na viralnoj fotografiji koja se danima širi društvenim mrežama.

Talentovani nogometaš Jobe Bellingham podijelio je fotografiju sebe i svog brata Judea Bellinghama iz ranog djetinjstva, a ona je privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Jude Bellingham iza sebe ima fantastičnu sezonu u Real Madridu s kojim je osvojio sve najvažnije trofeje i s epitetom jedne od najvećih zvijezda stigao na Evropsko prvenstvo. Zadužio je "desetku" u reprezentaciji, ali je ostao dužan nakon grupne faze.

Danas ga očekuje duel osmine finala Evropskog prvenstva protiv Slovačke, što bi mogla biti idealna prilika da pronađe pravu formu i pokaže sve ono što zna.

Inače, mlađi brat Bellingham, koji je objavio ovu fotografiju, važi također za vrlo talentovanog nogometaša. Tek je napunio 18 godina, član je engleskog drugoligaša Sunderlanda u čijem je seniorskom timu prošle sezone u Championshipu postigao sedam golova. U pogledu njegove karijere spominje se potencijalni veliki transfer, a jedno vrijeme se dovodio i u vezu s bratovim Real Madridom.