Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, suđenje i nije toliko loše sveukupno bilo, ali 7 minuta nadoknade a valjanja bilo barem 15. I možda da napišete da je produženo drugo poluvrijeme za 7 minuta, a sudija svirao kraj u 96:45 i da se od tih 7 minuta ukupno igralo možda 2? Muftića od 60. minute upozorava da požuri i žuti daje u 94. čisto da se pika da je dobio karton. Pogubio se u drugom poluvremenu sudija totalno.
VAZDA IM VICO KRIV, A TREBALI 0:2 GUBITI PRVO
Pa i da je bilo 0:2 da ovi nisu lezali moglo je biti 4:2 na kraju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj istok treba zatvoriti skorog boze sačuvaj svaka utakmica isto ne može vam niko ugoditi izgleda da dođu na utakmicu samo da se izgalame zato raja i prelazi na zapad radi ovakvih
Ovo je sasvim pristojno u poredjenju sa zadnjim beckim derbijem npr.
Buregdžije su oduvijek bile klub seoskog miljea!
Da ponovimo opet prošlo kolo trebao Želji biti suden penal kod 0-1 citam poslje njihove komentare svi do jedan cestitaju pobjedu boljoj ekipi niko spomenuo tu situaciju i kapa im do poda na komentarima a ne ko ove bordo plačke samo znaju plakati na sudije osim normalno ako pobjede tad je normalno sve regularno
Istok je takav da Sarajevo vodi 12:0 opet bi psovali jedno 1000 ljudi dolazi samo zbog toga neka sekta za psovanje
Sudija Music je izvrsno vodio utakmicu sa svojim pomocnicima. Nisu ostetili niti jednu ekipu, nije bilo materijalne povrede pravila fudbalske igre. To sto je odsvirao kraj 15 sec prije kraja se moze oprostiti. Obje ekipe su imale sasvim dovoljno vremena da postignu jos poneki pogodak.
Kakvi su ovi pitari, nevjerovatno... zaboravljaju kako su se ONI valjali i kako im je onaj appak izlazio preko sredine terena na derbiju.
ma mi smo drustvo koje je truhlo i tu je kraj price...
To je tribina takvog temperamentna "objektivni" istok tu je jedino bitno da Sarajevo pobijedi i nista sem toga se ne prašta. Ljubav i razum su cesto u disbalansu ali to je fudbal
Soldoo usutkuj mamu k u r v i n sine
Tako je Suljoo udri po c i g a n i m a
Suđenje obična lakrdija, čist penal nije dosuđen, a prekršaji štrumfova nisu dosuđivani! Sramota za derbi da se delegira ovakav sudija, amater!
hahahaah jwl vas atid covjek vam svaki faul sviro u drugom
Kazu jos se valjaju po terenu...
I kad su jufke igracki jace i kad imaju svog pitara sudiju opet ne mogu Zelju pobijediti. Golem si ZELJO
Motomanija level pro
To je ta čaršija,to su ti navijači!
Toplo pozdravljam prvu damu Nogometnog Saveza gosp. Vico, zatim gospođe Gigović, Jelić, Njegomirović i hanumu Peljto
VOLIMO TE VICIKA, TVOJI MANIJACI.