Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safete zaboravio si Ajdina Mahmutovica iz Teplica!
.....a odavno zaboravio Muslimovića.....koji je mnogo bolji igrač od Mahmutovića.....
ali zato nije zaboravio pandzu koji je bez kluba,lojavog stevanovica koji u elcheu nije ni u kakvim kombinacijama i retardiranog ustasu sunjica koji igra negdje u picki materinoj u ukrajinskoj 2.ligi...da ne zaboravim i vrsajevica koji igra u hajduku koji ispada u pretkolu EL od gruzijskog dile gorija...e moj safete.vidi se da ti neko drugi pravi spisak...necemo se mi ni plasirati na SP nikad ovako...lose nam se pise protiv slovacke...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ta prica kako nece pozivati igrace koji nemaju klub je ocito bila supljaza da bi kao izgradio neki autoritet ili sta vec. I dalje mi nije jasno zasto konstantno poziva ovog Vrsajevica a Saidu evo vec godinu dana ne zeli pruziti sansu. Uglavnom, podrska za Susica i momke.
podrska za momke a susicu kurcina jer je ocigledno da trpa ljude u repku koji to nisu zasluzili!
ma nema veze sto ih je zvao, svakako nece igrati, i ptice na grani znaju prvih 11: -----------------------------------------Begovic------------------------------------------------- Mujdza-----------------Spahic------------------Zukanovic--------------------Lulic--- --------------------------------------Rahimic------------------------------------------------- ----------------------Pjanic--------------------------------Salihovic---------------------- --------------------------------------Misimovic-------------------------------------------- --------------------------Dzeko------------------------Ibisevic---------------------
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prodajem 2 ulaznice za utakmicu BiH-Slovacka. Kontakt na mail [email protected] [email protected]
a svraka? kakva je budala ovaj hajrović mogao imati svajcarski pasos kakva bosna ovi ce ga potrositi nece ni zaigrati igra u normalnom klubu bolje da je mahmutovica zvao ili štilica a mogao je i djemu berberovića al kad su se posvadjali kakav sunjić
slovacka nema tako nesta jaka napadaca
Ja kad vidim ovo napadac - Visca, najezim se sav i ospem u isto vrijeme. Zovi bolan Mahmutovica, momak briljira, prvi strijelac Ceske lige - nemas treceg napadaca u slucaju povrede.
ima sada hajrovic, prvenstveno je krilo, al moze igrati i napadaca...a mahmutovic je eksplodiro zadnje dvije sedmice, definitivno ga treba zvati, ako rijesimo kvalifikacije prije litve onda za litvu ga zvati i neka ga proba susic
Pape selektor!
PA KAKO SAD SVI VI STRUCNJACI A SUSIC JEDINI LEVAT...................
Nemijesam se u vas poso, jedna zamjerka zasto nemoze pozva ti vise igraca. Ima koji su spremni o pojedini igraca, svi su zasluzili veliki Respekt koj hoce da igraju za Bosnu i Hercegovinu.
Mi sve znamo i u sve se miješamo, samo ne u svoj posao.
Svu srecu repki u nastavku kvalifikacija ali Susicu gadno grijesis sto ne pozivas neke momke kao Mahmutovica,Muslimovica,Husejinovica,a zoves ove koji realno nisu klasa za rep,Vrsajevica,Pandzu,Sunjica koji kada udju i slijep vidi da nisu na nivo kojem trebaju da budu.Opet ti si strucnjak ali velika vecina ljudi misli da grijesis.
Šta je sa Kolašinca? Dobar igrač, a takvi nam fale.
1. Nije jos sredio papire 2. Povrijedjen
Šteta, mozda bude spreman do svjetskog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neznam šta će mu ovaj Vršajević, Šunjić, Zukanović (nisu kvalitetni dovoljno za rep.), Rahimić, Ibričić (prestari).. Safete šta je bilo sa konstatacijom da nećeš pozivati igrače koji nemaju klub??? Nama trebaju još dva napadača, do Brazila treba imati dobro jaku klupu!!! Sretno Zmajevi do pobjede protiv Slovačke!!!
druze drzi se holandije, ajaxa i cvijeca, a papetu pusti da vodi BIH u Brazil
Sušiću, sto si se ucrnio
I moliti boga da koliko-toliko odrade posao. To nam je realnost. Imamo prvu postavu dobru, ali nemamo adekvatnu klupu i to nije zbog Papeta vec jednostavno nemamo toliki kapacitet, nismo velesila. Nadam se samo da ce onaj Kolasinac sto prije zaigrat, on je jedini jos kvalitetan odbrambeni koji se mora "nabaviti" do Svjetskog.
Svi u istu recenicu stavljate odbrambene igrace i napadace. Zasto je Vrsajevic pozvan a ne Said ili Mahmutovic. IGRAJU NA RAZLICITIM POZICIJAMA! Nama je uvijek odbrana skripala za veznim redom i napadom. U odbrani nemamo izbora nego zovnuti ove igrace jer su najkompetentniji, ma koliko bili losi i zato ih Pape zove. I ne moze covjek zovnuti svakog igraca koji se na klixu spomene. Klupa nam je katastrofa, ali eto "selektori" moji, recite kojeg to odbrambenog Pape moze zvati da zadovolji? Domaca liga je katastrofa, odatle nikoga ne treba zvati, a iz inostranstva, sto se odbrane tice nemamo igraca, al covjek mora imat izmjenu, pa kakvu takvu. Sto se veznog reda tice i tu smo pozvali sve sto se pozvat moze. Treceg spica nemamo jer kad bi zvao Mahmutovica ili Saida morali bi neki iz veznog reda ispasti sa spiska, onda bi tu imao supljinu ukoliko se tu neko povrijedi, a veza je najvazniji dio ekipe. Ovako kad zatreba napadac moze ubacit Stevanovica ili Ibricica da igraju kao poluspicevi.
Dobro receno, ali ovi balavci to ne razumiju. Svaka cast.
i Hajrovic moze igrati spica
džeko i ibisevic zmajevi