Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze u Sarajevu sve, Sta kaze precednik? Okruzio se klimacima glava Katastrofa od omladinskog pogona do prvog tima. Market doo Kupi prodaj
Da je sadašnja politika pametna kao što nije probala bi riješiti situacije u sportskim Savezima, u kulturi (filmu recimo) ili odvesti nas ponovo na Pjesmu Evrovizije (mada je malo upitno da li to i želimo). Ne košta puno para, a primjetilo bi se itekako. Zamislite oni ne samo da imaju 14 beskorisnih članova u glavnom Fudbalsko savezu, nego imaju i kantonalne Izvršne odbore.
Moze li iko zaustaviti Fuada Colpu i Elmira Pilava, postoje li neke relevantne institucije. Smjestite ljude u zatvor
Slažem se s tim, ali se ovdje Samira referira na legitimno udruženje sudija koje je upravo ona htjela izbaciti iz saveza.
Svaka ti cast Samira, veliki RESPECT gdje si pokazala da imas veca m,ud,a od mnogih muskaraca iz nasih klubova ( Sarajevo, Zeljo, SFK 2000....i drugi).
Jesi li slučajno sve to pobrojano radila džaba, bez novca?
Vjerovao ili ne,jeste.Bar u FSKS.
Pa i da je bila placena za to, šta fali?