Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod negatora Genocida u Srebrenici - nista novo...
Kod nas bi Gigovic, Bandic, Kazlagic i kompanija dosad umrli 286. puta.
Mediji u Africi su prije par godina prenijeli vijest o akciji Rođenih na magistrali kod Jablanice uz komentar Balkan ostaje Balkan.
Ovako je Salem Prolić bjež'o kroz kukuruze.
Ovi koji pisu rasisticke komentare i pokusavaju biti duhoviti zaboravljaju cinjenicu da su takozvani vatreni fudbalski navijaci jedna primitivna rulja i Evropi a ne samo u Africi....
Balkana je za afriku evropa
Monki
Vrijeme je za smak svijeta
Black lifes matter
˙ǝɾužɹɯ ɹoʌoƃ ǝɾᴉu ɐp ᴉʇɐsᴉdɐu ɐʇšᴉu nƃoɯ ǝN ˙nɹɐɯɐʞ ɐu ɯǝdsɐs ǝšɐʌ ɯɐʌ ǝʌS
Hahaha isto nam je svima, ja morao rijec zatvorenik izmjeniti u stanar 🤣
Kako si to uspio?
Ovi ludi trista.
Nema veze, primice ih Svedska, Njemacka, Francuska, Engleska.. Oni vole ove divne cr.. ljude.
Afrika ostaje Afrika
Afrika je civilizacija za balkan
Generalizacija često može biti znak površnog razmišljanja ili nedostatka dublje analize i snalitickog razlisljanja. često može biti pokazatelj i niske inteligencije.