Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome god svica punudi to nece odbiti
Jel baš sve razbjesnila ?
A sta treba , poslusat onog zadriglog popa od prije par dana i poginut na frontu? Svaka cast mala , ako primis Svajcarsko drzavljanstvo navijam za tebe…
Imamo i mi ovakvih sto bi guzicu dali sa bi mogli svicu da predstave
Je li ti to krivo sto nemas talente pa da i ti njihovim stopama ides? Koliko je samo nasih "prvaka" i "vidjenijih" prigrabilo obicnu domovnicu jer znaju da od nasih dokumenata nemas nista, a niko se od njih nije pocesao da popravi stanje u zemlji i time ojacaju vazeci dokument, dok u isto vrijeme nama prosipaju patriotske floskule.
naravno da ce izabrati sta je bolje za nu, nece valjda pitati politicke starohane
Budala, to se objavi kada se posao zavrsi, a ne prije
Ponos će te koštati.