Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka sultan Erdogan smijesti ljude bez kuce u svoj dom od 300 soba, kada je toliki vjernik i humanist
vlast treba poslati vojsku i omoguciti uspostavu reda tamo gdje ovi revolverasi ometaju pomoc.
Nece turci poslati vojsku a nece ni pomoc od Kipra da primaju jer zele da narod misli kako vlast ima sve pod kontrolom
Sta radi vojska, policija…oni su ti, posebno vojska, koji trebaju da osiguraju bezbjednost, red, kao i da pomognu sa svim raspolozivim resursima. Zanimljivo je, a mozda i grijesim, da se skoro nikako na snimcima ne vidi prisustvo vojske.
Kao i svaki prosječni musliman, mrzim zapad i volim islamski svijet, ali brate, nikad ne bih tamo volio živjeti. A na zapad bih se sad spremio i otišao.
Hajd ba i Srbi su takvi. Sve i jednom kojeg znam, preko interneta navija za Rusiju, mrzi zapad, a sve i jedan gledaju da tamo odu. Mislim da je to licemjerije zajednički simptom nas na Balkanu. Glupi smo ko neka stvar, ali nije nam zamjeriti.
I ovi bi branili nekog u EU. Možete se prešaltat u drugi mirniji grad a ne bježat odmah. Šta da trebate u Siriju, hrabre Končite.
Na zalost ovo je ljudska reakcija kad ljudima postane jasno da im drzava ne moze pomoci.Mislite li da bi u NJemackoj bilo bolje?Pa oni demoliraju grad radi ponekad imaginarnih stvari.
Tvoj komentar samo pokazuje koliko si zaostao....Njemacka prvo ne bi dozvolila ovo da se desi njenom narodu. Ima plan i zakob građenja objekata!
Ajde.
Eh sad ce nam Bosnjacki patrioti iz Graca,Minhena i Kopenhagena..a predvodjeni liderom iz Luksemburga objasnit da je to krscanska urota,da nije tacno,da hoce ocrnut muslimane i da svrgavaju sultana sa vlasti
Ne mogu da shvatim da turska sa pola miliona aktivnih vojnika ne moze angazovati tu silu da se uspostavi red
Svugdje ima debila
ta istocna granica je zaista problematicna ali bili su snimca vojska je izasla i hapsi pljackace a i narod sam je aktivan i uhvatili su neke..turska je u nato i trebala bi pomoc nato vojnika da nrani tu granicu
a gdje su dizalice i bageri sad je to najpotrebnije ne moze se gliom rukama pod zidine
Turska vojska je podbacila u reakciji na ovu katastrofu vise nego ruska vojska u ratu u ukrajini.
Trenutno se u području koji je pogodio zemljotres deze ustanak protiv režima. Bijes je usmjeren prvenstveno protiv lokalnih AKP celnika. Ako se proširi može biti svašta u Turskoj.
I vi se pitate sto niko ne ide u siriju?
Jadni narod nekom rat nekom brat. Ovo je mafiji sad dobro doslo.
A to eto nebi kod nas neko preturo i trazio sta moze ukrast,netreba zbog dva tri lopova sad govorit da im netreba pomoc,a i austrijanci culi jedan pucanj i idemo kuci
Nije to samo jedan pucanj bio bajo, ljudi rizikuju u tudjoj drzavi svoj zivot za humanitarnu pomoc i citava infrastruktura je otisla u helac tamo. Nije ugodno