Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda pobijedila u Trnovu i Zivinicama. Ne zna se gdje su veci lopovi...
SDA vlada u selendrama haha
Za Efendica sam znao da ce pomesti izbore. Muzur ocekivano. Berilo takodje jer je to sabanska opcina, Cengic poprilicno ocekivano a Mandic iznenadjenje. N.Sarajevo ni slutio nisam da ce ova imati sansu da pobijedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znas li sta drugo osim tog teleceg osmijeha..
Da ga s vremena na vrijeme zaprdi zelenim
zna itekako, a vi zeleni lopovi možete pjeniti i vrijeđati jedino
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZELJKO napokon su glasaci skontali da si obicni uhlje.b koji je milione uzeo na svog ljiljana dok pravi ljiljani nemaju sta da jedu.
Da vam je zdravo glava zelenbaci.
Muamer Bandić je realno bio bolji kandidat, ali eto ne može biti lošija od Tanovića dosad najlošijeg načelnika
Ne znam šta se zamjera Benjamini ali je ona meni jedna od najboljih kandidata pogotovu za urbane sredine!
Tako samo radi, manje populistickih poteza i pametovanja o svjetskoj politici. Bavi se samo realnim problemima nas gradjana i kapak. Samo ako dobro, dobro zasuces rukave, ima sanse za iduce mandate! Ovo treba da ti je dobra opomena a za stranku ti nemam rijeci SDP je doveden do propasti, velikim dijelom zbog, Toaureg, tamo neke njiva Niksica!
Samo neka nam da jos hljeba i igara. Sta ocekivati kod maticnog Lorisa nakon tenka? Trajnu izlozbu prve linije da vjecno zivimo u duhu rata, iz kojeg nam i tako i tako ne daju da izadjemo?!
steta za NS...Bandic mnogo bolji kandidat.
Pametan potez da se kandiduje za načelnicu. Znala je da Trojanci propadaju, a samim tim i da neće biti više gradonačelnica. Za 2 god.još jače propadanje i konačni krah trojanaca ako Bog da.
SDA je izbrisana i ove izbore blento
ZELENI POPLAVILI OD MUKE.
HAHAHAAHAHAH ONA UZELA EEE MOJ NARODE
Legenda! Neko sa karakterom, za razliku od ostalih, kvazimafijaša i seoskih kavgadžija!
Još ne mogu vjerovati da je ova spodoba imala šansu al narod glup pa glup. Fiktivno živi u novom Sarajevu i opet joj neko daa glas. Pa mogao je i iz živinica neki lik tako da se prijavi na izbore.
Nisam u toku...Moze li neko na fin nacin objasniti zasto je odjednom svi mrze i protiv nje su ? Nisam u toku ne zelim nikoga uvrijediti ili slicno
Zena je populista kad sam vidio da je snimak sa mentalno oboljelom osobom stavila na net i prozivala da baca saksije sa mosta umjesto da to u tisini prijavi policiji da se pomogne zeni.Iskoristice svaku situaciju samo da sebe izreklamira.
Zato što je ovdje puno botova
Šmitovo političko čeljade
Sve obrazovanje Kiseljak- Travnik,i jedan PIM Banjaluka,, čestitam Sarajevo, daleko ste dogurali kao glavni grad.
Trojka van KS gotovo da nema nacelnika...to je dokaz sta narod misli o njima..kasablije pamet u glavu 2026