Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je sad, simuliraj koliko hoćeš, Sarajevo je zatrpano zgradama kao da au nabacane. Gdje u Sarajevu imaš velike parkove osim onih koji su ujedno i groblje, sve je beton
Bosna je pusta, samo se moraš maknuti iz centralizovanog Sarajeva i uživo bi u parkovima samoniklim po cijeloj Bosni.
Zar u NS nije bio bilji kadar da ovog preletaca iz Lijanovica ministra za vode u ZE do dovedu koji ni tamo nista iza sebe nije ostavio? Zar nema boljih u NS? Samo mi na pamet dolazi da su ovog firmasi postavili da im pogoduje! I zato sam zavrsio sa glasnjem za NS i onaj mUK
Trojka je Ukinula Odluku o Vjetro Koridorima ! a u tome su Prednjacili Clanovi SDPa i NS pogotovo Samir Avdic iz SDP koji se zalaze i za smanjenje Vodozastitne zone na Ilidzi odnosno Igmanu i Bjelasnici
Valja se i njima ugradit u ovo što je ostalo iza zelenih termita.
Jarane izgradili ste hiljade kuca u vodozastitnoj zoni na Ilidzi od 1996-e, od Panere do Stojcevca livade bile, Vreoca, V. Aleja, hoteli u koritu, Bjelasnicke fekalije nam dolaze na V. Bosne, o cemu ti pricas. Iludza je nepovratno unistena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
volim je tebe Čaruga ali velika para, ovo je šupljak, tj samo alat za dodatni reket od investitora
Ma daj više, dok neko ne uđe u koštac sa problemom loženja na drva (ili bolje reći, kompozita punog ljepka, gume i plastike) nema nama friške have u budućnosti. Hiljade nekontrolisanih, privatnih kuća su problem, a ne visoke zgrade, okolna brda, taxi vozila na dizel i sl. gluposti.
Ćemo. ćete, će... Gotovo sada. Još koje čudo ko na Dolac Malti i ima da zimi hodamo ko ronioci.
Bravo eksperte. Bas u pravi cas...sad kad se sve vec izgradilo ti ces provodit studije...garant jos jedan ekspert s livadskih fakulteta oko Sarajeva...
Ovaj lici na JEKU onu zensku iz dzekne likom fizicki mislim.Ne znam zasto al lici :)
Norood znoo
Evo da ne trosite na simulacije,ja cu vam rec.TO VISE NIJE ZA SARAJEVO .DOSTA JE isto smo insekti ,dajte nismo mi k inezi da nas ima 48 po m2 nismo tako navikli da zivimo ,ima po h ercegovini kr sa kolko hoces slobodnog pravite i nove gradove po tim nenaseljenim dolinama.Vise dosta ovdje po Sa
To malo mazanje ociju naivcinama,zgrade ce se graditi jer Trojkasi moraju da se ugrade.
Ma mi Trga nemamo na koji moze stati 100.000 ljudi.Sramota.Cim je kakva festa odmah ispred vjecne vatre.Kolaps u gradu.
Trojka se nameracila da skenderiju srusi.Kapidjic im je smetnja.Zato im borba za njegovu smjenu nece nikad stati.Sjedili su na tuti i vikali mama namazi mi eurokrema ,dok se skenderija pravila.Tupani
Ne nego su VIKALI : "MOOJKO POMAZI DER MI AJROKREMA"
Unistili su KS. Bravo Trojka
Hahahah. Boze sacuvaj. Sto ovi mogu smisliti kao ideja, ostaje na samoj ideji. Realizacija im je slaba tacka. Jadni smo mi sa ovakvom vladom i ministrima.
Gori ministar nikad nije bio na ovom mjestu, pogubio se lik totalno, cuj simuliranje zgrada, to je zrak, vjerar, ne mozes simulirati vjetrove i tok vjetra.
"Zehra," započne Alima, "vidim koliko si posvećena i koliko naporno radiš. Imam nekoliko savjeta koji bi ti mogli pomoći da napreduješ na poslu." Zehra, znatiželjna, odmah se uspravila. "Reci mi, Alima, uvijek mi je drago čuti tvoje savjete."
BRAVO SELAM ZA DUBAI KONAČNO INVESTITOR KOJI OD SARAJEVA PRAVI METROHALU. Jednog sunčanog jutra u uredskom okruženju, Alima sjedi za svojim stolom, dok Zehra s druge strane pije svoju jutarnju kafu. Alima, kao iskusna i mudra menadžerica, primijetila je Zehrinu želju za napredovanjem.
Zehra, znatiželjna, odmah se uspravila. "Reci mi, Alima, uvijek mi je drago čuti tvoje savjete."Alima, "budi strpljiva i uporna. Napredovanje ponekad zahtijeva vrijeme, ali tvoje vrijeme će doći ako ustraješ." Zehra, s osmijehom na licu, zahvalila se Alimi na mudrim riječima. "Hvala ti, Alima. Ovi savjeti će mi stvarno pomoći."
Od tog dana, Zehra je počela primjenjivati savjete koje joj je dala Alima. I zaista, ubrzo su svi u uredu primijetili njezin trud i posvećenost, a napredovanje je postalo samo pitanje vremena.