Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala ima pravu SDA facu, niko nece primjetiti.
To ti je ko u onom filmu Gori vatra, kad onaj kaze: "treba mi Srba"... E isto tako je ovdje, strankama trebaju pripadnici drugih nacionalnosti da bi (barem prividno) bili multinacionalni..
Njušku!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podmladio se na ovoj SDA slici.
Hoce ga zelena boja :)
Pustio brat i bradu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naucio i Fatihu
Pa nije bitno sredstvo, bitan je cilj, hahahahaha
I aj ti glasaj za takve ljude, prodali bi rodjenu mater samo da se dokopaju cilja. P. S. Ne bitno koja je nacionalnost, ovo je najgori soj ljudi a ima ih u svim narodima.
Isti Brkati Bradonja.
ni prvi ni posljednji konvertit u politici aj zdravo
Nece Božo iz SDA znaju oni odabrati kandidate.Izbor naroda.
Od nastanka i jednih i drugih oni su u koaliciji. Svi navodni sukobi između njih su fingirani i za zamazivanje očiju i jednog i drugog naroda.Sva filozofija je opstanak na vlasti svih ovih 30 godina.
Pojest ce i Gov.. samo funkcije kakve da se cepa.
Hocel bit koze za mantila..?
Ako po EU zakonima smiješ svakih 12 mjeseci mijenjati spol, zašto nebi kod nas smio mjenjati nacionalnost.
bas tako samo je fora u tome sto su se naivni balkanci upecali na foru o nacionalnom identitetu a politicari na osnovu toga decenijama prodaju maglu i dijele ovce po bojama u torove! bitno je imati nacionalni identitet a prazan stomak je tema neke druge price
Cirkus na otvorenom zvani BiH se nastavlja
Ma boli ga stojko
to pokazuje da je samo pozicija cilj
I Žiko ce u SNSD:)
I Alija je bio Srbin.