Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, logično je da građanski model neće prihvatiti pripadnici vukojebinske populacije. Selo seljacima!
Prva Karikatura BH Politike
Šta ti Njiva Kosilica misli o tome? On ne kani sa premijerske pozicije.
Neka mi neko nabroji 1 korisnu stvar koju je ovaj uhljeb uradio prije i za vrijeme svoje politicke karijere? Covjek je obican glodar-oportunista i jede sve od torte do g...ana da uspije.
Pa donekle je u pravu, jer dok je ovakvog uredjenja BiH tesko ce se provesti presuda a jos teze ce biti gradjanska BiH. Dakle treba imati ruke u Parlamentu za izmjene Ustava BiH ili da neko nametne novi silom.
Zasto se Dino neoglasava po pitanju presude rusi mu koncept dogovora sa HDZ om
Ne moze neki sud osporit mirovni dogovor, sta je vama.
moj ti Damire, pa imamo već 5 presuda , koje da su makar malo provedene, ova bi bila suvišna....djeco, bježite odavde
Nisi se odavno javljao, kao da si vlast.
je ko ovaj, šta je ovaj radio pametno u životu u kojoj firmi da pitam kakav je radnik da ga zaposlimo u Vodovodu i k...
Mašiću ; imat ćeš priliku vrlo brzo na razgovorima koalicije , ako te Neka povede , da stožerniku u brk objasniš ovo što nama ublehašš ..Ali i prvoj violini V.ministara , kao i predsjednici Federacije i štovateljici uzpea , Bradari...
Kad neodgovorni političari u BiH shvate da su ljudska prava i implentacija isti pisani u svijetu gdje je većina zemalja relativno “ čista” po pitanju grupa i manjina možda bi počeli koristiti vlastite mozgove , duše i moralnost da prave nešto novo, čega nema na ovom svijetu. I ne gledajte ni u USA je to u temelju Anglo Saksonska država.
Kad ovoga vidim nemam napretka mjesec dana. Preskako tramvajske pruge kad je došao da ga struja ne ubije ahahahahahaha
Eh super, sad jos to objasni svom stranackom sefu Niksicu. Nikakav plan strategijskog djelovanja nemate niti definisane ciljeve i viziju za ovu zemlju jer se blesavo uzdate u strani faktor. Gospodo u vasim rukama je sve, opstanak naroda i drzave... a onaj haivan odmah izjavljuje da je spreman na popustsnje i da se moze zanemariti prakticki presuda...
Bukvalno sam sebi izbija "alat" iz ruku 🤦. Strasno je kakva nas je "politicka elita" zapala. Apsolutno bez su bez ikakvog plana i vizije... Pregovarat cemo i napraviti bolne kompromise, zanemarite ove presude, necemo ih koristiti u politickom djelovanju i stranci i nato ce paziti da ocuvamo drzavu, imamo garancije... E to je sva vasa vizija, jel tako?
Rijetko odvratan lik
očito su van događaja dečko