Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vinko Maric ministar za šumarstvo i ona Fudina Premijerka smjenjuju Upravu koja je 6 godina pozitivno poslovala ,a 2022g zavrsila sa dobiti od 2,2 mil. KM .Postavljavlja se novi Predsjednik skupštine Dalija Mujkic koji zapošljava svoga sina na neodređeno, Direktor Helja svoju zenu, novi šefovi SDP a svoje žene i djecu i tako redom.Podižu koeficijente svojim podobnim uz isti opis poslovaMa fuj to je kriminal.
Samo taj sastav Uprave, Nadzornog odbora i Skupštine gdje su bili stručni ljudi koja je uspjela po prvi puta napraviti rekord od 2,2 mil KM dobiti i stvoriti zalihu sredstava na računu i koja je smijenjena od fudinih pijuna marića i Mehmedović nisu vraćeni nego
su opet postavljeni stranački podobni, a ostali poznavaoci situacije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba sjec a treba i ostavit!!!
Koliko je ocigledno da je ovaj podoban a ne sposoban je za ne povjerovati.....
Mani se Turicu price nego zasuci rukave i na posao. A neka ti je Bog na pomoci sa trenutnim sastavom uprave: Anto iskusni vuk, Mesud glumi “velikog” pravnika, a ne zna jel posao ili dosao, ovaj iz Kaknja je posebna prica. Opet Idris u NO, a nisu ni ostali clanovi NO bas neko sa kim se moze popraviti stanje! Sta ti je sa Sumarijama koje su gubitasi, sto o tome ne pricas. Nastaviti ce se…
Zašto ovdje niko ne spominje hodže koji su imenovani u nadzorni odbor. Jedan je završio ratnu medresu u Visokom a drugi kupio diplomu na privatnom fakultetu u Brckom.
Austo-Ugarska je vodila više računa o našim šumama od vas. Hvala za sve što ste napravili i ono što ćete napraviti.
SDA ima najbolji kadar
Nije šumarija ZDK nego ŠPD ZDK
Realno Devedžić i ekipa su dosta dobro radili
Zukić sa Bakića je dobar čovjek
Taj je samo otisao da bude direktor, Nacelniku Olova Memagicu u prkos. Kompleks je cudo! A sve mu se vratilo.
Dotični gospodin pola ispita položio preko veze a sada bi da vodi firmu. To znaju svi iz njegove generacije. Dok su drugi muku mučili on se prošetao fakultetom.
Da je Hasan Hasić kadar SDP ostao još dva mjeseca radnici ne bi mogli ni topli obrok dobiti
Turić se preperkao, odbacio crveno perje a okitio zeleno. I guzice se daje samo da se dođe do direktorske pozicije. Na face se vidi da ni tvoje maslo nije za Ramazana.
Meni samo nije jasna svrha postojanja ovog preduzeća ako je šuma u zadnjih 25 godina više devastirana nego u prethodnih 250 godina.A novi direktor je vjerovatno došao kao i većina kadra po modelu zbrinjavanja stranačkih uhljeba
Treba šumu koristit za tojage , pa da vas sve rastjeramo , 🗣