Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kriminalci upravljaju drzavom, a mi hocemo bolje u zivotu i kukamo
Smijali ste se Miloradovom zaduživanju, sad vas Nikšić zadužuje galopom
pa mile nema vise kod koga da se zaduzi
Sjećate se Nermina Kape, NiP-ovca koji je preko štele zaposlen u Zavod za medicinu rada umjesto šehidskog djeteta? Sjećate se da je Konaković obećao da će lično provjeriti ovaj slučaj. Evo vam se Kapo od jučer smješka sa predizbornog plakata Naroda i pravde, obećava "bolje".
Zašto sehidsko djete do sad nije zaposleno? Ima sigurno preko 30 godina najmanje
sehidsko dijete su trebali zeleni da zbrinu mozda je zaboravio spomenuti POSLO ME OOOSIM
BiH na tapet svjetskih sila I odlučilo se pomoći da udje u EU svi građani bez nacionalnog prefiksa zajedno sa Bosnjackom vecinom su to pozdravili I radovali se Schmitu jer trebao da nametne sve zakone koji su potrebni jednoj državi da bude demokratska suverena ali oni koji vole ovu državu su izigrani odezeto im je I ovo malo države te zale I ne vjeruju sta ih je snaslo, sta se ovdje zapravo želi a jos uvijek se potajno nadaju da svijet ipak ima plemenit cilj ali mislim uzalud.
Partneri - čuli ste obečanje L**o*a svojim biačima u iz Doboja. Sada je na vas red troglava CO!
Nećemo kriminalce na čelu SIPE
Je li nasli stara zigu ovu custra na slici?
A sve nesmiju biti stranacki opredjeljeni... Svi su IZ SIPE ,FUP I DRUGI AGENCIJA NE STRANKA POSTAVILA,,
pa i na autobusu pise LASTA a on ne leti! kad je izabran neko na drzavne jasle i bilo koju poziciju a da nije stranacki opredijeljen i doveden od strane nekoga
Blago onom tko rano poludi ...
Ma najbolje da pusti Doboj niz vodu, on je ionako vise u Federaciji nego u RS.
majke mi ovdje nema normalanog čovjeka
Sanjica i njen Bog... (U)hljeb nas svagdasnji daj nam danas i opet u sljedecem mandatu...
Ma sredit ce to dinokio,ne brini Mile!
AHA! SVAKAKO U DUBAJIU.
Predlažem da Kina kupi državu BIH za 400 milijardi eura na način da na 4 miliona privatnih računa svih bosanaca i hercegovaca uplati po 100 hiljada eura, tako će nova država Narodna Republika Kineska BIH biti jača od Njemačke
Srbi su to odveć prodali Kini i Rusiji za nekoliko Dodikovih miliona.
Ovo je bitno 0...
nemoze pochetnik da odlucuje
Sve produkti de be log cri je va bh političke scene, dovoljno je samo reći sanja vulić je vlast i svi treba kolektivno da se eu ta na zi ra mo.
ljudi moji, je li vi njima vidite samo ove ruralne face. ko nas vodi i predstavlja. bruka. znam reći ćete ne predstavlja tebe jer su nam mozak isprali da sve ovo zajedno nisu i naši političari koji primaju platu od naših poreza.