Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su Bosnjaci i Hrvati u RS skupstini?? U Fbih sva 3 naroda isto poslanika imaju a u RS ostala 2 naroda ne postoje?!!! Ko je tu glupost napravio ?????
Konaković potpisao u Dejtonu, zajedno da Nikšićem i Fortom, tako kažu iz SDA centrale. Odo sad po sendvič.
Ocigledno ima ovdje Šumadinaca kojima se ne svidja ravnopravnost druga 2 naroda u PC. Zaboravite Dodikovci !! Neće moći da umalovažavate ostala 2 naroda!!
Nama u BiH i treba sve nametati. Ne znam samo sto se bunite. Pa narod se ovdje prodaje za kilo secera, 100 gr kafe i kesu makarona
ne znam sta ima progresivno u ovom sto je nametnuto. Ako je ovo isti model sto oni imaju u njemackoj onda u redu. Meni smrdi na nacionalizam. Sto ne nametnu da se ukine etnicko izjasnjavanje?
Pa što ti Milane ne diže ruku...
Fatima Gavrankapetanovic drugi Uzunovic i Isakndosljedna samo svom dzepu
Nerko njiva je citavu agresiju na BiH presjedio iza cetiri reda balvana,njegovratni doprinos u odbrani drzave je 0!!
A BakirIzetb3gović rat proveo u trezoru Centralne banke, a supruga mu pobjegla iz države da ne bi morala biti na drugoj liniji odbrane, tačnije spašavati ranjenike i liječiti ih.
Pošto Nerko dolazi iz boračke populacije ,već drugi put povećava njihova primanja a penzionerima bijednih 30 maraka . Ovim povećanjem , nosioci zlatnih ljiljana imat će penzije 2000 KM ,(povećanje 320 KM mjesečno )dok je penzionerima Nerkino mjesečno "usklađivanje " donijelo čak 38 KM . Sve ovo radi za sebe ,jer je bio oficir u ratu i obezbjeđuje sebe a penzionerima koji su pošteno radili 40 godina , ostavlja mrvice . SDP pošast !
Bilo bi interesantno znati koliko je podijeljeno posle rata tačno zl.ljiljana i adekvatan naziv u HVO.A koliko generala .A naroćito razloge dodjele tih priznanja.
Primjera radi , mi bi VFBiH kao i premijera FBiH, držali na toj poziciji koristeći sve moguće opstrukcije.
pa sto draga Fatima?
Ljudi misle da neko vjeruje Trojkinim botovima, top kometarima i VPN-u. Na izborima ce vam narod reci sve.
Svanulo, svanut ce i njima ako se zarati.Ima da mi Forto i Damir Niksic kopaju rovove. Misle da ce pobjeci...
Cudno je kako se nije trazilo formiranje Bosnjackih opstina od Bosnjackih naselja sa popisa 2013. to bi bilo oko 4000 km2 novih opstina u RS
Zasto u RS nemaju bošnjaci,hrvati i srbi isto poslanika kao u sto srbi imaju u fbih??
Prema Ustavu RS-a sve ima, ali SDA je za 40 godina vladavine u mjesto povratka poticala naseljavanje Bošnjaka po KS kako bi imalibtu glasova i RS je trenutno izgubljen.
Znači po takom računanju zive 30%srba i 30%hrvata +30%bosnjaka u FBiH?? Nije istina !!!! 15%srba i 8% hrvata u FBiH dobili su po 30% poslanika u FBiH Parlamentu. Gdje su Bošnjaci i Hrvati u PC????? Zašto ne postoje ostala 2 naroda u PC??
Koliko ja kontam, Poslovnik je usvojen preletom gđe. Gavrankapetanović. Na žalost SBiH je uvijek imala diskutabilna kadrovska rješenja, zbog čega je i bila pred gašenjem.
Fatka koliko je $endvich...
Neće Trojka izgubiti izbore zbog neuspjeha Reformskog programa i Plana rasta za Zapadni Balkan nego zbog poskupljenja struje, malih penzija, loših primanja.... Neko će narodu obećati više od ovoga što je Trojka postigla ili nije postigla.