Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendiću pričaš neistine. Autoput nikad nije trebao ići prema Neumu, već luci Ploče i to je dio međunarodnog projekta da se spoje Budimpešta i luka Ploče autoputem.
Generalni direktor JP Autoceste FBiH je Denis Lasić (HDZ). Generalni direktor JP Ceste FBiH je Ljubo Pravdić (HDZ). HDZ do ovog mandata nikada nije kontrolisao Autoceste FBiH. Na čelu resornog ministarstva prometa i komunikacija FBiH je Andrijana Katić, kadar HDZ BiH. To je trojanersko gutsnje žaba.
To je to... Ali njegovo glasacko tijelo ce progutati sve
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nije nikad autoput prema Neumu trebao ici ne lazi, ruta je davno definisana kao evropska mreza, i ovaj dio je Budimpesta - Ploce, koji prolazi kroz BiH.
Al taj put je gotov prema bijači 2012 a gdje on bio tad SDA i u vlasti....znaci da je i on to podrzavao....koji UBLEHAŠ.
ovaj je blokirao GA kroz Sarajevo i sad se nešto buni. M.A.R.S.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što se na Neum ložite? Kao da je vaš?
m a g a r c i n o jedna rumena, ko god glasa za tebe je najveci k r e t en , BiH najvise zavisi od Ploča i autoput se ne pravi da bi ti isao na more nego da se privreda ubrza i ojaca . ali to je za tebe visa matematika. Kakav nacelnik takva i opcina.
Kakav neum nisu ovom sve u glavi, jos cuj bosna placa put u hercegovini, a sve se gradi kreditima i zajmovima koji ce se isplatit naplatom cestarine i registracijom vozila ovaj je dobro prolupao, moze ga ozbiljno shvatit samo neuki seljak i ovaj portal
Naravno pismeni Bosna i Hercegovina finansira projekat, zadužuje se kreditom, gradi autoputeve, naravno kralju sjedi jedan. Putevi se rade od Glavnog Grada pa dalje prema Granici i ostalim Gradovima u BiH ali kod nas sve naopako.
Ima ze neum dobar put sta ce nam autoput
EVO PITAĆE SE BOŠNJACI U HERCEGOVINI ISTO KAO I HRVATI U BOSNI KUDA ĆE TRASA PROLAZITI, HAHAHAH PITAJTE JOŠ NEBITNOG KOMŠIĆA KAKO ĆEMO!!!
Ovaj tuber bi trebao biti iza resetaka zbog ubistva a ne da palamudi po medijima.
trebalo bi tako. Ali posto je kcerka oca prodala i slagala na oca radi para svasta e to je druga prica, a svi smo vidjeli snimak i vidjeli smo da je rumeni kriv 100% .
Ovaj je bio u sda kad se pocela graditi i cesta i most i autoput i sta mu bi pa pristade na ovu rutu??? Sta je "strucnjak" tada radio i predlagao jer ovo se gradi vise od 5 godina kad su mu jarani bili na vlasti sa hdz om. Bljak
Kad lakse pocne raspravu u trasama Autoputeva. Moj crvenko moj od saobracajnog vaspitanja jedino znas kako zgaziti pjesaka na pjesackom prelazu
Graditelju, idi napravi još koju ljuljačku i ne petljaj se gdje ti nije mjesto.
Vasko 300 Nemojte tako o "strucnjaku" za sve hahaha. Pa "strucnjak" je bio na vlasti u sda zajedno s hdz om kad je projekat usvojen i krenuo i gdje mu bi prijedlog haha??? A ljuljacke su mu krajnji domet intelekta.
sta cemo za mrtvog dedu efendicu
Puno ti filozofiraš, treba tebe upregnutii da radiš nešto konkretno i da zarađuješ platu sebi mimo politike. Mlad si ti osjetio slast laganog hljeba. Samo treba baciti da radiš nešto drugo konkretno sem politike. Šta je ovaj po struci ?'?
A ne komentarišeš šprdnju SDA oko Nemile!?
Koji demagog. Formiraj ti vlast pa ga pravi tako kako mislis da treba.
Jel to Neum Bošnjački grad
To da moze pola istocne evrope u neum doci?