Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali vam jedan digitalni potpis
https://politicki.ba/politika/ko-je-dini-konakovicu-ukrao-zajednicke-bajrame/60228
nije dobar ovaj zakon. digitalizacija evropska bi nam mogla ograniciti kretanje i novac na nasim racunima ako niste vakcinisani sa 8 doza pfizer misomora i slicno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemam i ne treba mi. Fala.
Vama u Srbiji ionako Vučko sve potpisuje, od rodnih listova do međudržavnih ugovora.
ima li ijedan clanak a da nije neka SDA p s i h o p a t m a n i j a k i b o t da smara protiv konakovica il slicnih. Idi bolan l i j e c i se, radi sta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nigdje nema, ili secslabo koristu, samo uzimanje para. Čuj digitalni potpis koja šuplja.
Ko je imao digitalni potpis onda je sve svoje brige rijesio digitalan je i minimalac u ovoj zemji od 580 km
Forto dobio još jednu bitku nakon CIPS-a
Zašto Klix i IDDEEA šute o nedavnom upadu hakera u njihov sistem, koji su prenijeli pojedini mediji? Jesu li svi naši podaci uzeti?
Dobićete Trojkine k....e potpis u Nedelju i to za sva vremena...
Idi kupi Citanku za prvi i drugi razred, uci
Nemam i ne treba mi
Evo idu teorije zavjera kako Gates i Soros uvode digitalizaciju kako bi nas lakse kontrolisali, a ako se pobuni neko protiv matrixa, onda mu brisu rodni list i samim tim brisu iz egzistencije :)
Nema digitalizacija veze s tim, kad neko ima mogućnost i želju da te izbriše iz sistema, izbrisat će te sve da smo u srednjem vijeku.
"Mnogo bi bilo lakše kada bi postojao jedinstveni, centralni portal kako građani ne bi morali lutati od internetske stranice do internetske stranice." Da bi kako da svi imamo nekoga da radi sve zivo za nas. Majku mu, pa treba biti zadovoljan progresom kakav god da je, ne treba uvijek traziti lose u svemu.
A isto onda tako ti mogu i ukrasti elektronski potpis, staviti ga umjesto tebe. Gotov si, dokazat ne mozes.
A prije dva mjeseca idea je krenula da online pohranom potpisa pa sad najednom to je propalo
Dobiješ ličnu kartu i opet se sa njom ne možeš nigdje identifikovati, nego daj jedan, drugi, treći papir. Koji papir ovisi o raspoloženju šalteruše. Raja se kači na javne institucije sa jmb, mobilnim brojem i šifrom u cijeloj europi a nama traže opet šalter. Čak i token od banke su u većini zemalja koristi jer je daleko najpraktičniji.
Ovo sto trojka i uspije uradit je u rangu,da kupis novi vodokotlic u kuci koja samo sto se nije srusila
Opet kod nas njesra.Pa svaki korisnik licne karte ima u svojon bazi podataka svoj DIGATALNI POTPIS.sta imam hodati i podnositi zahtjev..vrlo jednostavno ovo moze biti.
Hahahaha digitalni potpis ides traziti na nekom salteru :) Majstori smo za komplikovati procedure. Identifikacija je moguća digitalno sto bi bio prava odskočna daska za ove usluge. Mogu zamisliti zahtjev za digitalni potpis kod nas
Dobra stvar ali na žalost ne izvodiva na našim prostorima. Dosta ljudi ne umije koristit daljinski da prebaci na HDMI izlaz a zamislite da pretražuje više stranica po internetu.