Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi nas Josip Broz Tito kako je on ovakve rjesavao hahahaha
Zabraniti i petokraku
Cak i Hr ovo sankcionisu i nesto se cude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stranka prava, a ne poznaje pravo...nccc
Ovi isto ko Izrael
Zar ovi nisu zabranjeni
Bosnjaci su 100 put blizi ovome nego petokraci prema svim historijskim izvorima
Za kaznu spremni
U tunelu u sred mraka sija zvijezda petokraka !!!!
ajde bjazi tamo bjaziii
Kad ce covica pocet kaznjavati ,,,, radi sta hoce,ne priznajd nikog ni nista,a redovno prima platu od drzave
Čović nije u HSP nego HDZ iako su obe etno partije mislim da je poklič HDZ ,,Hvaljen ISUS,,, ja kao Musliman odgovaram ,,,NA VIJEKE!!!,, jeli to SPORNO?,,Kulturno i kulturološki se poštujemo a dali i IDEOLOŠKI ne bih rekap!!!,,hahaha,, a kad čemo vidjeti BiH istim očima to če malo potrajati,,!!!
Samo po dzepu udarati ove pajsere. Odmah se uzbude
No pasaran..No pasaran No pasaran..Avanti popoli kontra .....
No pasaran..No pasaran No pasaran..Avanti popoli kontra .....
Bez petokrake danas ne bi bilo Hrvatske.
Wto koliko biban zna historiju/povijest i da mu nije bilo Ustava 74 sanjali bi još tisuću godina NDH,,
Haineken i Coverse na apaaaaaratimaaaaa
Lijepa Amerika i prvi amandman
Samo je petokraka u BiH legitimna koja je ujedno i donijela najduži period slobode na ovim prostorima! Mi smo trenutno u okupaciji i imamo pravo na otpor i na odbranu! Nama je petokraka donijela Državu na osnovu koje je i priznata u UN-u i kao suverena! Petokraku treba zakonski zaštititi!
Petokraka je nama donijela Cazinsku bunu, opresiju, lažno ime za Bošnjake ("Muslimani"), opresiju naših intelektualaca i na kraju genocid u Srebrenici. Ova država nije Titov poklon nama, nego produkt rada i zalaganja našeg naroda kroz historiju.
BH mladost Uni.stavaju zarobljenici onog sistema na svim stranama. Starci koji ne gledaju u budućnost nego nas more prošlošću. Kakva petokraka i pozdravi l? probudite se iz medenog sna. Svije davno zatvorio ta poglavlja a mi još rodimo u blatu.
Zašto stavljaš petokraku u istom kontextu sa ustaškim pozdravima?? Da nije bilo petokrake ne bi bilo ni suverene BiH! Šta su nam to četnici i ustaše donijeli?? Dva genocida od 1941 do 1995. jedan četnički a drugi ustaški! Dva UZP-a!