Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIK,biracki odbori,manje vise sve je to placenicka gamad.
Pohapsit sve odmah pa neka u zatvoru objasnjavaju kradju glasova. Ovakvi nam unistavaju buducnost.
Tvoja budučnost je vec ukradena, postojiš samo zato što još nisi umro
Jedino rješenje je elektronsko glasanje.. Ne znam zašto to stranci ne guraju jer naši lopovi to nikad neće dobrovoljno
Znam momka, samo pametuje. Omere saberi se i dodji sebi. Niko ti nije kriv sto nisi prosao, nego sam sebi. Umislio si se da si neki faktor u ovoj drzavi a ispostavilo se da si niko i nista. Da tebi tvoj ROKI nesto onako iskreno kaze previse si pokusao kopirati Draska Stanivukovica ali to ne pali
Tuzla je veliko razocarenje na ovim izborima, umjesto da se pozitivne snage organizuju i uce od cetvorke kako se to radi i sprijece kradje oni sjede kuci i pustaju da ih seljaci bez skole handre
Bio sam svjedok kad predsjednik biračkog odbora ne zna spakovati materijal. Njegovo visočanstvo se nije dalo nasavjetovati od nas običnih članova do 5 ujutro. Konačno je popustlo kad se javio i zadnji horoz u selu, pa smo uskoro završili.
@zeljko.peranovic.94 ti u svom postu priopcujes , u konteksu spomines o nekim natpisima pre 10 godina o mazohistickom gradu i Kapiji.U drugom postu propcujes o poginulim Hrvatima 1992 i slavlju Muslimana u isto godini za titulu prvaka.Odgovaras mi suprotno, nije mi jasno da se u Tuzli vodio rat, da su jedni borili, a drugi uzivali u tom ratnom desavanju..Ovdje se radi o birackom tijelu i sadasnjici, a ne o proslosti.
Obukla za clanove komisije treba barem mjesec dana da traje. I sama sam prije 2 godine bila u komisiji obuka je jedan dan i kada treba popuniti ove knjige užas jedan.sve je komplikovano.
Elektronsko glasanje!
Samo velike kazne mogu doci u obzir za ove, koji namjerno krsi svoju obavezu za koje se placeni.Zna se sta je razlog, zasto su stranke bile protiv elektronskih glasanja.
Krađom na izborima dokazuju koliko im je stalo do ove zemlje i ljudi u njoj. Bitno im je doći do pozicija, na kojima će onda uzimati novac i privilegije koji im ne pripadaju. Dakle, tu kreću s pljačkom novca. Koji razbojnici!
Potkrala se greska :D
Ko je ono pobijedio u Tuzli?
I SDA je završila u odvodu🤣
Zildzicu Tuzla te voli, sa Salkom u EU
Ovo je onaj unuk Selima Bešlagića. Lik kada je sa djedom gostovao na FACE nije znao sastaviti prostu rečenicu.
Sine SDA lopovluk shvati samo elektronsko glasanje.
@Dedijer sa tim elektronskim bi tek bila kradja. Mali trojanac i napravis rezulatet kakve hoces. Ovako bar koliko toliko imas sta ponovo prebrojati, naci u odvodu ili sl.