Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul imali pauzu za podne da klanjaju, to je po NATO standardima
U posljednjem izvjestaju Evropskog parlamenta pise da je Rusija:”svoj utjecaj sirila kroz Pravoslavnu crkvu u Srbiji,Crnoj Gori,BiH,Gruziji i Ukrajini,”te da je “ovaj uticaj koristen za sirenje antievropskih osjecanja,poticanja sukoba medju lokalnim stanovnistvom i pristrasnog predstavljanja historije.”
Pored SPC,glavne poluge ruskog malignog uticaja u regionu cine korumpirani politicari,medijski tajkuni i njihovi mediji,novinari,poznati reziseri,pisci…
Da kojim slucajem šurujemo s Rusijom, garantujem da bismo imali bolji stratus i jeftiniju naftu, vako pogresnim ljudima dajemo 30 godina da nas jasu
Uzdaj se u USAe i u svoje kljuse. Od Evrope i Turske tanka je nafaka, samo Ameri imaju moć uvest red i mir.
mogli ste i ta dva helikoptera poslati na pozarista. ostacemo bez suma do jeseni.
Bolje da su pomogli u gasenju silnih pozara po Hercegovini
Zar se na bosanskom ne kaže realizovale, a ne na ustaškom jeziku realizirale
Evo par godina primjecujem tu tendenciju, cak sam imao i na fakultetu problema, profesor Bosnjak licno priprema gradivo i kaze: "organizirano", "informiranje" itd. Postujem ja ravnopravnost hrvatskog jezika, ali nek se zna da je hrvatski, i da imam i ja pravo na "informisanje" i "organizovanje".
Razlika između srpskog i hrvatskog jezika je toliko beznačajna da je veliko umijeće i vještina balansiranja potrebna da se između, dijeleći dio rješenja sa prvim, a dio sa drugim, uglavi i bosanski jezik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BOMBARDOVANJE BANJALUKE I LAKTAŠA