Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace dva jako inteligentna lika
Da nije bilo Komšića i da je bio "legitimni" svi znamo ko bi koga zaobišo. Kao i kad je bila revizija tužbe za Genocid protiv Srbije, oa su "legitimni" i Mladen Ivanić zaobišli Bakira Izetbegovića. Interesantno, mediji Fake TV i prohrvatski prebacuju krivicu na ovog zadnjeg.
Cavara i Cvijanovic Sa Crne.liste Tumace zakon Ustav.ovo je nonsens.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni je fascinantno da vi uporno radite sve isto što su vama radili u Jugoslaviji i očekujete drugi ishod?!
I meni je fascinantno da si tolika dalabu!!! Tzv Jugoslavija je bila umjetna tvorevina sklepana od drzava koje postoje vijekovima. Bosna i Hercegovina je unijela svoje vlasnistvo u tu umjetnu tvorevinu tzv jugoslaviju i ni u kom slucaju se ne moze porediti sa tzv jugoslavijom. Pokusaj Pa cemo ti dokazati.
useru..685 fascinantno kako ti provlačiš bivšu jugu koja nikakve veze sa odnosima u bih nema
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Puno važnije od toga jeste činjenica da tim što su nekog prevladali , pardon zaobišli, nisu ništa napravili. Zakon ne može biti usvojen bez Doma naroda, pa ne znam čemu sve ovo nadmudrivanje. Učinak je na kraju nula poena. Ali eto neko će im nepismen pljeskati i reći bravo dečki. Jeste ih. Komšić je opet druga priča, to je jedini član predsjedništva koji ne može uložiti veto.
Kad ce se vise ovi moji, probosanski politicari, da se nadju u istoj prostoriji i dogovore da se angazuje vrstan pravnik/advokat ili jedan novinar kao ovaj sto je pisao clanak, koji ce moci odmah reagovati na degutantno tumacenje prije svega Ustava drzave i Daytonskog sporazuma. Sramota je podstanari tumace Ustav i Dayton kako njima odgovara, a da niko od nasih ne reaguje.
Zar ovaj Čavara nije u zatvoru. A da. Ne ide HDZovac u zatvor. On samo ode u Hrvatsku kad već do toga dođe.
Tex od tone i po nam objašnjava da su ova dva Muslimana u pravu
Pamet osvojila pa kipi preko ušiju, Rumeni i Vinjaklija.
Sa ovim tekstom ste priznali da, BiH nema ustavna ovlaštenja da donosi zakone o tzv državnu imovinu i imaju je samo entiteti - Republika Srpska i Federacija. E moj Klikse pamatan si samo tako
Klix priznao da BiH nema nadležnost.
Na taknem va s oba, sta radite od ove drzave i naroda u njoj?
Sejdo nebitan lik
mazanje ociju narodu.. da su sve troje rekli da ovom zakonu zna se da njihovo ne pine vode i gdje se odlucuje o tome...o svemu samo ne o boljem sutra
Cijanovićka među njima dvojicom, može samo raditi ono što zna, a to je šank, i konobarisanje.
Taman, Sejdi samom treba konobar da stalno donosi koliko može saliti u aebe.
Nedaj ti bože da je obrnuto bilo onda bi to bio udar na Bošnjake ahahahahah
Samo na ovo hinjski naglašavanje legitimni za Sejdu Komšića ni meni se ne svida ultra....porodična stranka SDA ali ste je vi izabrali i vaša je...Šta npr da su članovi predsjedništva Bećirović Cvijanović i neki Bošnjak iz HDZ koji proklamira Herceg Bosnu da li bi ga vi podrzavali kao vašeg predstavnika
Ovo nije tačno jer nepostojanje zakona nije ugrozilo suverenitet BiH do sada , što znači da nije neophodan zakon za postojanje države.
Naravno da nije tačno, prave se ludi, u sušitini su drski i bezobrazni...
Mislim da ih je Zahiragić savjetovao da ovako urade!