Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da mi nekog njihovog ovako izvrijedjamo u Sarajevu.Trojka bi se mjesecima izvinjavala,prozivala SDA,pozivala Islamsku Zajednicu da se oglasi,Sejo Brajlovic bi organizovao vecere,a Irma Baralija bi sjekla kosu u znak protesta.
Hahah 100%
Legendo, sve si u pravu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Naše dobre komšije, moramo i dalje relaksirati odnose, vidimo da smo na dobrom putu
Nista drugacije ni fgr ne razmislja, zlatne kasike, slovo H, republika BiH
a mogao je Mujo pobjediti bez problema,da nije trojanaca
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A sto je kliks napravio galeriju, da narod gleda i dalje se ismijava?! Ja da sam ovaj Mujo Trako, i vas bih tužila. Ovo je isto buling, zašto bi neko gledao vasu galeriju, u kojem se nebitni likovi ismijavaju sa bilo kojom osobom. Svasta, imate li ikakvih mjerila
kad bi mi samo jedan mjesec zaobilazili, kako se ono zove PC 94 , cisto da se vidi sta bi tad bilo
Ima materijala za tuzilastvo, da im izadje sve na nos. Ako poguraju politicari koji i kontrolisu pravosudje. Ali oni ne djeluju za narod i zemlju, nego samo za sebe. A nece se drukcije izlijeciti ovi bolesni, samo ako vide da ima drzava i sankcija!
A šta je konkretno uradio, pa ga vrijeđaju ?
zaboravljaju da su manjina, uragan za čas ih prebaci i preko mora, pakšu vitezovi, aport, u kućicu
Ja ovdje vidim uvrede ali ne vidim neke prijetnje.
Ma, kakve veze ima SDA sa ovim? Ovako bi isto bilo sa bilo kojim kandidatom za gradonacelnika i da ima muslimansko ime. Isto bi ga ponizavali i prijetili. Pokusaj te se staviti na njegovo mjesto ili pocnite ziviti u istom mjestu gdje zive ovi fini ljudi sa FB.
A u komsijskoj opcini do Viteza gospoda Hrvati nisu dali ni glasa Bosnjaku, a Bosnjaci (sta ce naivni) preko 500 glasova dali Hrvatu (uz to Bosnjaci 2 kandidata imali logicno) i naravno ovaj ih uzme logicno.. E moj Bosnjace !!
Cudi me kako Klix nije napisao clanak kako je ovaj tkz kandidat bio na predizbornom skupu u uniformi :) naravno jer sire mrznju prema Hrvatima :) odmah su poletili objaviti kako ga ismijavaju. Jao ja uvrede :)
Uste su gori od cheta samo se pretvaraju
Mujo trako je jedan dobri insan, humanista, mumin. Da ga Allah cuva i pomogne od ovih zlobnika koji bi sutra ponovili Ahmice da mogu.
Tipično SDA-ovsko kmečanje.
pakšu, miran, u kućicu
Ja Hrvatsku i Hrvate iskreno volim ali škutore i ove "Središnje" ne smatram Hrvatima. Mislim, svako ima pravo da de izjasni i da bude ono što misli da je ali imam i ja pravo na svoje mišljenje pa makar ono bilo i neosnovano!
Pedofilija je kaznjiva Trako
Bara bara SDA botovi vrijeđaju sdp-nip i ns . Ništa drugačiji nisu od ovih. Pogledajte samo šta su radili Fuadu Kasumoviću, pa to je za rubriku vjerovali ili ne. Naravno da ovo ne opravdavam, ali ovi i sda botovi brat, i od ko n ja brat
pakšu, miran, u kućicu