Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna usta idejnog projekta i 3d rendera, a elaborat i isplativost samo spomenuti u jednoj rečenici, a realno najbitnije. Ko ga je pisao i ko je zaključio da je opravdano, Benjamina? Pretvorite onu mrcinu od Vidikovca u opservatorij, dosta više igre sa javnim novcem. Uredite korito miljacke, stavite filtere da ne smrdi. Uradiću vam ja elaborat, to je puno bolje za turizam nego opservatorij na Trebeviću, jedino što je za objekte lakše praviti 3d prikaze.
Idejni projekat? Zamišljaš vilu od 400 m2 i imaš to na papiru :))) a onih 600 milja za vilu nemaš E to ima Benjamina
Daj Boze da u narednih 20 godina bude obnovljena!!
s sto cr nama ovo pa zar nemamo vecih prioriteta ko npr fasade zgrada
Joj kada se krenu jos zaposljavati “astronomi” ravnozemljasi. Jedva cekam.
Bravo Benjamina, fantasticna zena, i jos bolja gradonacelnica! 😍👏🏻
Koliko smo vidjeli idejnih projekata za koje kakve građevine ovdje na klixu da se to sve izgradilo sad bi bili jedan omanji dubai
Skaka je obnovio zicaru, olimpijski muzej, vidikovac, zeljeznicku stanicu, organizovao najvece doceke NG u regiji, Benjamina manje fb i fotografisanja vise rada
mislis skaka je dobio doniranu zicaru
Ova za dvije godine zavrsila idejni projekat za nesto sto nece nikad završiti. Ti nisi u stanju vodu da platis na vrijeme jadna bila.
Kakav opservatorij, NE PETLJAJTE SE U BOŽIJE !!!
So the sun is going round its own axis and going around the center of the Milky Way, as do the moon and the earth, and indeed all the stars.
kako bi moglo,sta bi moglo, kada bi moglo,baba i damu