Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Dodik poslao cestitku kralju Carlsu SMS-om.
𝙑𝙚𝙡𝙞𝙠𝙖 𝘽𝙧𝙞𝙩𝙖𝙣𝙞𝙟𝙖 𝙟𝙚 𝙥𝙤𝙙𝙧𝙯𝙖𝙡𝙖 𝙜𝙚𝙣𝙤𝙘𝙞𝙙 𝙪 𝙋𝙖𝙡𝙚𝙨𝙩𝙞𝙣𝙞 !
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH A gdje im je Charles da proslavi taj rodjendan ? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Bolje da čestitamo rođendan Xi Jinpingu, koji je iza prekosutra.
Nema sumnje da su vjekovi ulaganja u afričko ropstvo i trgovinu robljem u velikoj mjeri doprinjeli izgradnji statusa, prestiža i bogatstva današnje kraljevske porodice. Profit od trgovine robljem i od industrije izgrađene na radu porobljenih ljudi, finansiralo se širenje carstva je stvorilo ogromno bogatstvo za Britaniju i njenu kraljevsku porodicu. Milioni ljudi su istrebljeni politikom Kraljevske porodice. Invazija na Iraq Afganistan, Rat u Siriji, Libija, Javna podrska Izraelu.
Botno je da se Isak u Sarajevu sastaje sa kriminalcima po scc-u!
FUJ! PUUUUU!
Jadnici
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 cirkus
Komendija seljaktikus na kvadratikus!
Ko je od ovih poltrona bio u iranskoj ambasadi da izrazi saucesce povodom pogibije drzavnika?!
Djavo zrtva vrisak, masoni ramo isak
cirkus
Kralj nije došao da se fotografiše sa Ram(B)om?!?!
Umjesto rođendana slavim dan kad sam otišao iz Sarajeva 🎉
Covic poslao sebe i svog dvojnika. Kako drukcije objasniti da su prisustovala dva Dragana Čovica?