Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet lažeš.
Nevjerovatno da još uvijek 25% Bošnjaka nije skontalo da je Trojka inostrani kontraobavještajni projekat za Palestinizaciju Bošnjaka. Ovog čovjeka treba u zatvor do kraja života.
Nevjerovatno da mnogi Bosnjaci nisu shvatili da je SDA kriminalno koruptivna organizacija ili su i oni takvi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prevarant u svakom smislu.
I što je interesantno, on ne prestaje. On nastavlja da pokušava razvalit ovaj narod i državu. Pa samo 2 dana poslije izbora je pokušao progurati podjelu BiH kroz Dom Naroda ali na sreću Klub Bošnjaka povukao ručnu. Čak i onaj Ademović iz NiPa - za divno čudo. Očito je on zalutao u tu stranku izdajnika.
IZDAJNIK.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rak rana NIP-a u Kantonu Sarajevo su Ademovići i Naida Hota-Muminović. Pametnom dosta...
Hahahaahahh
Nekad se poredio sa SDA a sada se poredi sa privjescima. Lagano pada
Dijaspora sam, znaci nikakav interes sa SDA, DF, SBIH, NES ili nekim desetim, ovaj tip je patoloski lazov koji radi za strane drzave i treba ga strpati u zatvor. Vjerovatno je ucjenjen.
Mozeš biti na vlasti do opšti izbora i onda Dino letiš i ti i Ramo i Nikšić . Vi ste štetočine .
NiP su plijen 2018 i 2022 podijelili i sad kad su u komfor zoni uživaju u slobodnom padu...njima su interesi bih na zadnjem mjestu...eto vam ramiz turulja nepismeni
Jači????zašto lažeš narod?
Ti si Dino pokazao se kao jedan veliki dema-gog željan vlasti i moći. A ni ovo s dro-gom ti nije yrebalo.
Manipulator
Ako ste shvatili poruku naroda onda je to da prestaneš podilaziti jer si vjerovatno ucjenjen.....zašto bi onda govorio da ste pobjedili i da ćete još jače djelovati ...
Mislim da ces ti biti vezan poslije opstih izbora 2026. a onda let u nepoznato.
Nije oštrica otupila već je narod progledao. Ne bi imali ni ovo da nisu dijelili eure (zanimljivo, ne KM), šakom i kapom.
Ne kontam ko` za Dinu i kompaniju glasa:-)?
utjeha je covjeku jedina utjeha
DIFlomata