Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To im je u karakteru, pljuj po zapadu ali profitiraj i trosi novac koji ti poklone, pljuj po Sarajevu i Federaciji, ali svaki dan u to mrsko Sarajevo na posao, pogotovu rado u Institucije BiH.
kod njih je u glavama jos uvijek ko u vagonu iz onog filma. Vlak u snijegu.
Da se bar moze birati gdje ces se roditi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valjda je taj Zapad licemjeran. Jedno priča drugo radi.
Ko financira medije u BiH? Ako je ovo d od demokratskog društva, ako je ovo d od države, da se javno objave svi izvori finansiranja svakog bh medija u zadnji fening! Ako jedan gigant kao Guardian mora da naplaćuje čitanje portala, jer je veliki trošak odrzavanja, ko financira silne bh medije pa je sve džabe?!? Džabe nije sigurno, taj ko plaća medije, taj upravlja sa jednim društvom. A taj se krije.
bosnjacke medije placa amerika i velika britanija. zato i imamo clanke pro zapadnih vrijednostima poput golotinje i sarenih zastava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo i Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... KOME ovaj cOVJEK misli da moze VISE prodavati svoja S.... i damu po bubrege. p.s. Ispuho je Narodu i Prasak do TEMELJA!
Da Srbinu novac zapada nije drag, ne bi ih bilo onoliko na tom zapadu. Sa druge strane, nezz nikoga da je otišao u Rusiju.
A sta je tu cudno to je jednostavno u genima.
Ko im daje plate za nerad,samo zavrnuti pipu i izolirsti bsgru ako nece da usvajaju neophodne reforme.
Nesto slično kao antivakseri.
Jedini narod koji krade svoj vlastiti narod a potom lazu taj isti svoj narod da su za to stranci krivi. A ovi progutaju tu pricu i mrze zapad dok su im ovi njihovi heroji
Zasto klix pises Srbac?Kad se grad zove Foca.
hahahahaha
Postoji grad Srbac na sjeveru Bosne i Hercegovine
Baš su pod sankcijama, vidim
Novinar je blećak jer nije isto dobiti pare iz EU fonda za infrastrukturu I pare iz nekog NGOa sa zapada za promivisanje ideoloske agende.
Ljudi ne kapirate vi politiku. Sve licno dozivljavate. Trebalo bi do sad da ste ukapirali da nigdje na svijetu niko nije na vlasi zbog naroda nego zbog sebe.
Ted je sirotinju pomoći ali pomalo da se ne osili.
Institucije BiH su Institucije BiH, one finasiraju i Bošnjaci, i Srbi, i Hrvati, a ne samo Bošnjaci... Što ovi iz Sarajeva svaki dan idu na posao u SIPA ili na posao u državni zatvor u Istočno Sarajevo?
Koga briga šta oni misle.Fakat je postalo providno uzimaj sebi vadi se na narod.
kod njih je u glavama jos uvijek ko u vagonu iz onog filma ,a Vlak u snijegu.
Nije to nista, mrze drzavu od koje primaju enormnu platu!!!