Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljebistan - nikad ovdje sreće za običnog čovjeka i građanina.
uocljivo da i ovdje nepostoji sarajevska trojka, i sdp i vlaška stranka svog kandidata imaju
@Alkari kako ce? kad obican covjek samo se politikom i bavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve odbiti, ne samo u Tuzli vec u svakom gradu. Glumci, estrada, sportisti nema to sta traziti u politici... Zakonom zabraniti.
svi su oni gradjani BiH i imaju zakonsko pravo kao i ti ako imas BiH papire
Pa vala nek i oni malo kradu, a ne samo. Jedne te iste porodice. Nema ovdje zivota sto jest jest
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma dzaba mi izlazimo na izbore oni to naprave i prekroje kako oni hoce.
Jutro hobotnicari, spremajte se! Uskoro ce vam biti zabranjeno da propaCigandisete javnost!Idu i vasi partneri na blok! MORATORIJ svim dosadasnjim politicarima i njihovoj blizoj porodici unazad 30g! Jesen stize dunjo moja!
@pinkman Jasmin je njesra postao...Komshologlu je pjan rodjen...Vahid je konjina ubacen od strane ELENE da rokne Tuzla.Nema veze, nas sto se tice IDEALNA UVERTIRA!Svakako ce ovo stanje jos malo da traje!Ali neka se zna!
Što bi reko Sabit, traži od roditelja marku, al ono ima viziju da meni kroji budućnost
Tuzla ce ispostovati i ovu farsu od izbora, ovog izbornog sranjaa i sracenika! Cekamo da se zmije jos jednom udruze, da ih vidimo na ulicama, da nam dolaze po naseljima noseci transparente...da ih vidimo posljedni put u zivotima nasim! Jedna misao, milioni ljudi! Iz Tuzle krecu MASOVNI protesti, prelice se na citav balkan!Vidimo se raja uskoro! Jesen stize dunjo moja!ZA SVE SLOBODNE LJUDE!!
samo da je guzovace
Ja glasam za Refkine ahbabe
www.youtube.com/watch?v=l1jX6EeMfTE......Nemojte da mislite da je sve gotovo ;) rapsodija ce tek da pocne :))) Ovo rasulo i potezi koji ce da uslijede su IDEALNA UVERTIRA :)) Mi cekamo da se farsa privede kraju!Krece iz Tuzle! JESEN STIZE DUNJO MOJA!
@Grabaacool235 Cinjenica jeste, ali takodje GODINE I GODINE usavrsavanja, skolovanja odose u kujac jer je neki doktor krenuo u politiku ccccc to je meni jos gore :( ELENU ne racunamo, nju je nazigu onaj Kurjak pa ima dipolmu.
Izbori se blize...PROTESTI SE BLIZE! Jesen stize dunjo moja!
Elena Causesku bila je rumunska političarka i žena rumunskog diktatora Nikolaja Causeskua. Od 1980. godine je bila zamjenica premijera Rumunije. Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj!!! Sve je ovo dobra uvertira....Jutro hobotnicari!
Na sisi budzeta pa imal ista bolje?
Ideologijom i politikom se bavi sirot'nja, moj Maho. Ja se tebi čudim.
Ma ja , lahka para , ne moraš čak ni misliti samo klimaj glavom i pozovi svu familiju da glasa za tebe a poslije ćeš im izmisliti radna mjesta na kojima opet ne moraju čak ni dana škole da imaju jer ćeš diplomu kupiti . APSURDISTAN . The End .............
Ne vidim problem u ljekarima. U vijecu nam treba sto vise obrazovanih ljudi. Ovi ostali su vec problem