Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helikopter je tu zbog mogucnosti pozara. Sve drugo je pokusaj prikupljanja jeftinih poena
Jesi lood, ovaj helikopter nije predvidjen za gasenje pozara
Tako su Bosnjaci po Prijedoru, Vlasenici, Bijeljini '92. govorili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novinari nisu ni provjerili a digli hampu.
Zna ono kad Dodik dok je bio u predsjednitvu ne da odobrenje vojsci BIH da pomogne u gaenju poara
Srbija ce dobiti Sankcije.
Dajte napismeno da VIDIMO to Odobrenje, ovaj demantij NARUCILA Trojka iz Konjica da OPRAVDA sebe za konstantnu SUTNJU pocev od Konjica, Bakinica pa do danas... Igrajte predizborne Igre SA svojom djecom kuci!
Bravo helez i trojkasi dokle ce te vise drzavu ponizavati. Jedva cekam izbore da vas se otarasimo
Dodik ne da naim helikopterima da gase poare, x puta nije dao odobrenja, a ovima daje. Toliko o tome da je to za poare.
Helez daje sakom i kapom
Ja sam samo dav'o kriv sam jer sam dav'o
Vise godina pozari haraju, a Vijece ministara neda dozvolu za kupnju kanadera. Zbog politike, cak je Dodik jednom zabranio dolazak aviona za gasenje pozara. A danas slave ostanak helikopters kao pocetak ujedinjenja srpskog zivlja, o pozaru niko i ne misli, jos manje na kanader. Jad i cemer, dno dna.
Ovo je onda bez veze pompa.
Citam komentare "Heleze pao si" pa Helez je demagog u punom znacenju, tako da on udara kod naroda gdje boli jer zna da to prolazi, a u sustini dedica je isti kao i ostali iz trojke. Plus sto se lozi na tu agresivu sto znamo iz izvjestaja koju nastajali nakon njegovih kafanskih tuca. I ne znam od kad mi to svi sad vjerujemo Helezu oa zar ne bi trebao da nesto pokaze i dokaze osim ove providne price koju fura.
A ne dozvoljavaju da vojska gasi pozar a dozvoljavaju da udje ovaj kartel u BIH da gasi?
Dakle klix siri dezinformacije
Jel to onaj helez potpisao
Strasno je dokle ide politicki diletantizam kod pro-BiH politicara. Iz helikoptera je vidljivo da BG i BL namjeravaju propagandni potez sa ovim... I ovi nasi to dopuste, ne znam sta su oekivali da ce ovi to diskretno izvesti a nista drugo osim rusenja drzave i separtizma ne rade, svaku priliku koriste da prikazu slabost BiH i svoju navodnu snagu. Svaka cast genijalci!
Barem da mislite o sebi ako niste sposobni za vise. Sta ste mislii da vam novinari ovo nece trljati na nos, pa to im je posao genijalci. Kakve neznalice...
Klix, huskacki portal.
Sve to neko dobro plati
Sve za preglede i komentare
naknadno zarad mira u kuci