Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko tebe šta pita, ti ćeš se nagutati još hercegovačkih ŽABA.. Sa Vukojom ste pokazali svoje političko i ljudsko ja.. Vi ste, kao i ova Trojka, obični miševi.. Maša mi se na sastanku nešto umorio, ko pravi Đak.
Sta ovaj Miokovic glumi opoziciju, profesionalni jedac zaba
Gutac zaba je sve dao covicu sto se moglo dati i sad malo populisticke price za bosjake koji su ga nazalost izabrali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konačno si shvatio da je Nikšić ,za svoju funkciju premijera sa 5000 glasova , obećao i ispunjava Čoviću sve . Sad se po Mostaru sam, dogovara oko "podružnice " južne interkonekcije ,da Čović može kao neki dan Elek ,zavrtati plin Sarajevu i trpati pare u svoj džep .Vjerovatno je bio i Izborni zakon po volji Čovića na redu. Ova izdaja se mora zaustaviti !
nikad gore vlade i ministara, narko kartel zna šta radi
Ide telefonski poziv sa Radobolje večeras, ne talasaj imenjače da te more ne odnese.
A sto covke levati njivu tj lubenicu a lubenica njihovu stranku pobratimise se nema govora
A ovo onaj sto onu Maricku Ivanu podrzava kad ismijava islamske propise! Kaze "nisi sama". Dakle, uz nju je u tome, bezbeli.
nije ti ovo staljinizam
Tako je rekao i onaj Stojanovic
More Nikša sam... sta ce mu dinći i rošljavi
Jel ovo cartoon neki
To komšo Veči si ti patriota za BIH sa svojim bratom doktorom Milanom nego komplet SDA.
Nerko je teški politički diletant... Šteti ugledu i poziciji trojke ako mu se prepusti liderska uloga i da samostalno djeluje. Pa Covic bi ga preveslao samog dok kazes "dobro jutro"... Elmedine, Pedja i ostali, ne opustajte se...
Nikad gora vlast
ovaj ko bitan?
Cirkus Vlast ..
Smijenite tog ne legitimnog i nametnuog premijera sa 5000 glasova dok nije rasturio državu
Sve veci cirkus, a sve manje smijesno
...i ti si preposten.