Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksicu pokreni juznu konekciju pod hitno! Hitno!!!
Dva gubitnika, potrosili nam vrjeme, mi moramo iz pocetka sa razumom, bez bolesnih umova, bez alkohola, droge i boja duge. Svjest nam je potrebna..
Sastali se Premijer FBIH i Nermin Niksic Njiva.
Plaćajmo skuplji gas kada smo budale.
Vidi molim te, Marfi poziva ENTITET FBiH da pokrene projekat, a ne DRZAVU BiH. Sad se pita entitet a ne "institucije BiH"
E moj Marfi.Nesmije taj nist dok ne pita zigu habere Dodika i Covica.Mora da skonta sta da im jos da.Ali koliko patriote vide sve je dao.Al brzo ce izbori..
Bojim se da HDZ blokira juznu konekciju, tu ce morati malo crna lista da se prosiri, dok malo ne otcepi, kao kod formiranja vlade. Bilo bi fer da krenu od Covica a ne da opet neki poslusnik nadrlja. P.S. Marinko: Plata bi legla, lesti ne moze....
Niksic moze samo otvoriti pitanje suda i izbornog zakona da ugodi Čovicu i Dodiku a juznu interkonekciju nesmije pomenuti jer bi ga mogla kostati fotelje u kouu je nezasluzeno nametnut uz vasu pomoc
Kako mislite da odobrenje za tu interkonekciju prodje pored Dodika i Čovica. Na kraju krajeva stalno manntrate da se investicije moraju donositi na nivou BiH.
najbolje da postanemo nova americka drzavica
Sastali se Premijer FBIH i Nermin Niksic Njiva.
Niksic se tu ne pita
I Love USA
HDZu se ne smije prepustiti kontrola juznog gasovoda cak ni po cijenu da se nikako ne sprovede. Bosnjacima ta konekcija i ne treba. To je americki interes i ako HDZ bude insistirao na kontroli, Bosnjaci odustaju jer vec imaju ruski gas.
doso babo da naredi sta ce se radit
Koncesiji Aerodroma Sarajevo, sto ne trazis u koncesiju mostarski evo i tuzlanski aerodrom nego bas profitabilni sarajevski...
Murphy, pa bolan sta si zapeo za Juznu interkonekciju? Kao prvo i sam bi trebao znati da za taj projekat nema nikakve investicijske analize, niti mi imamo strucnjake za takve analize, a koji su nepodmiljivi! Ulazni faktor je vas j.b.ni LNG plin, cijena?koliko se tu moraju ljudi ugraditi i to sve mora Covic aminovati. Bit ce to preskupa cijena.
Dva gubitnika, potrosili nam vrjeme, mi moramo iz pocetka sa razumom, bez bolesnih umova, bez alkohola, droge i boja duge. Svjest nam je potrebna..
jel se smije miješati u unutarnje stvari, suverene države? pitam onako.
Što se Sejdo ne oglasi ,glede miješanja u unutrašnje stvari,jedne nam i jedine,nezavisne,i suvereni?