Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovi kulturno idu ka autonomiji i otcjepljenju, a nasi ce samo gledat sa strane
Kakva je vlast i bolje da se raspadne
Nacionalističke priče, priče o Trojci koja kao pravi ustupke HDZ-u ili koja već teorija zavjere postoji nisu ništa drugo osim velike prevare, jer se ustupci na štetu građana zapravo prave stranim kompanijama koje žele doći na ove prostore i eksploatisati naše resurse. Naša zemlja se reklamira kao zamjena za Kinu i bogata kritičnim metalima koji trebaju EU. Njima su bitne niske naknade, nepostojanje ili neprovođenje propisa i standarda i da što lakše otvore te rudnike.
Pa što fali prijedlogu HDZ-a, zar se neki kanton boji da neće znati, pa samo ime Federacija BiH, govori da je riječ o federaciji kantona, a svaka federacija ima zajedničke poslove i poslove koje vrše njeni sastavni dijelovi, što manje poslova na federalnoj razini to je veća decentralizacija i odgovornost kantona.
Postojil išta da Trojka nije dala ADZu?
mitomanija sdfa
Samo pare, pare, pare, pa ovi ko da će da žive 400 godina kako samo grabe a vamo se sve raspada i sve manje stanovnika a oni i dalje samo pare, pare, pare.
Može li mi netko argumentirati zašto je odluka da kantoni dobiju više ovlasti loša. Hrvat sam i živim u ZDK koji je većinski bošnjački i ne vidim ništa problematično u ovom prijedlogu. Puno lakše i efikasnije je kada neku dozvolu/suglasnost daje kao Ženica kao lokalno srediste nego Sarajevo kao glavni grad
sdfa bagri nista ne valja. za sam za svako rješenje koje ce gradjanima pomoci
fora je u tome kako naci nacin da se sto lakse drzavna imovina pretvori u privatnu! nije logicno npr da kanton upravlja drzavnim ineteresima jer to obicno zavrse kao interesi pojedinaca iz politike
Pa tko nama kroji sudbinu?!?!?!?!? Gledaj osmijeha i ljepote, 5000 lagano svaki mjesec a ti narode deri leđa 40 godina..
MU TO VOLIMOOOOOOOO BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
abdicevci na djelu, eh tesko im se na sudnjem danu.
Sda-ovci ko mma tim jedino melika malo kako treba izgleda
Hoćemo pojedinačno izjašnjavanje danas da vidimo opet lanu prlic, anera zuljevica i ostale kako dižu ručice za HDZ prijedloge.
Ne neg ce se vama dati
kome? citas li clanak ti
Mikovich kad ukucate prva fotka na google izadje, kako ga privodi policija zbog kradje para, i sad kao on tu sjediii !!!!!!!!
trojkasi lete kao fišek jos malooo tik tak.....tik tak.....
hahahahahahaahahaaaaaa
SDFA termitu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obavezno omogućiti stranim ambasadorima i kompanijama koje oni zastupaju što lakše otvaranje rudnika i teških metala, ako treba, u uz najniže koncesione naknade i poreze, u blizini vodozaštitnih zona, u vodozaštitnim zonama, uz sječu stotinu hektara visoke šume, bez jasne kontrole eksploatacije i kontrole utjecaja na okoliš, sa upitnim studijama utjecaj na okoliš, zbog tobože privrednog razvoja, ali stranih kompanija i dioničara vani, a ne zemlje i ljudi koji ovdje žive.
ovdje moras biti umjetnik da napišeš komentar znaci Goražde i Orašje hoce jos jednog ministra niceg